Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Hagi, resemnat după eliminarea rapidă din Europa League: "Suntem departe de ei" Care este aspectul pozitiv identificat de Rege

VIDEO | Hagi, resemnat după eliminarea rapidă din Europa League: "Suntem departe de ei"  Care este aspectul pozitiv identificat de Rege

Farul Constanța

Comentarii

Gheorghe Hagi a recunoscut superioritatea belgienilor în dubla din turul doi preliminar al celei de-a doua competiţii continentale.

Este pentru a treia oară din cele 4 participări ale Viitorului în cupele europene când echipa lui Hagi părăseşte competiţia la prima dublă jucată. 
 
"Nu îmi convine că am fost eliminaţi, dar am întâlnit un club foarte bine organizat, un club foarte bun, care vine dintr-o ţară unde primele şase echipe sunt foarte bine organizate.Realitatea e că trebuie să ne dezvoltăm, nu putem să ne ridicăm la nivelul lor, al fotbalului belgian, România în momentul de faţă. Cred că suntem departe de ei. Mai avem mult de muncit, să construim infrastructură, să construim bugete, să fie finanţatate cluburile cum trebuie. Staţi liniştiţi că eu o să încerc să o fac. Nu ştiu în cât timp, dar asta am în cap şi vom începe de mâine să muncim la acest lucru, să încercăm să devenim mai buni, mai competitivi, mai aproape de ei, pentru că nu îmi convine ce s-a întâmplat în aceste două meciuri. Dar asta e realitatea, trebuie să o accept" a fost prima reacţie a Regelui la finalul partidei. 
 
Hagi a fost mulţumit însă de prestaţia ofensivă a echipei sale în cele 180 de minute jucate împotriva lui Gent. 
 
"Meciul s-a jucat la ei. Realitatea e că noi am jucat prost prima repriză la ei. Până i-am cunoscut...pentru mine e o învăţătură. Aveaţi vreun dubiu că nu ştim să jucăm fotbal? Ba da, ăsta e singurul lucru pozitiv. Restul... am luat multe goluri aşa că nu putem să... nu meritam. Ei au arătat mai bine ca noi, mai puternici. Singurul meu defect în momentul de faţă, dar sunt forţat şi trebuie să o fac, că trebuie să îmi fac bugetul cu vânzarea de jucători. Iar tot ce am mai bun, azi lucrez şi mâine o iau de la capăt. În fiecare an o iau de la capăt, de la zero. Când o să am doi, trei ani lotul sau o să vând un jucător şi o să fac buget de 10-15 milioane, atunci cu siguranţă mă bat cu ei. Dar până atunci îmi e greu" a încheiat managerul tehnic al Viitorului. 

Afla mai multe despre: viitorulhagigenteuropa league 

viewscnt
Articole similare