Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Hagi s-a luat din nou de jurnalişti la conferinţa de dinaintea meciului cu FCSB: "Vă e frică să spuneţi asta?". Analiza Regelui pentru anul care e aproape să se încheie

VIDEO | Hagi s-a luat din nou de jurnalişti la conferinţa de dinaintea meciului cu FCSB: "Vă e frică să spuneţi asta?". Analiza Regelui pentru anul care e aproape să se încheie

Farul Constanța

Comentarii

Managerul tehnic al Viitorului consideră că partida de duminică seară este un adevărat derby al Ligii I. În acest moment, constănţenii au două puncte peste roş-albaştrii în clasament şi pot termina anul 2019 înaintea vicecampionilor dacă vor câştiga jocul din etapa a 21-a.

Hagi îşi cunoaşte atât de bine adversarul pe care îl va întâlni echipa sa la Ovidiu, în penultima etapă a anului. 
 
"Un meci acasă, contra unei echipe talentate, care are foarte mult talent, jucători talentaţi şi e o echiă care e în formă.  Adversarul te face să te ridici la nivelul cel mai bun al tău, pentru a aspira să câştigi, să luăm cele 3 puncte, victoria, care credeu că ne-ar veni foarte bine şi sperăm s-o facem. Încrezători şi cu speranţa că vom face un meci foarte bun şi să câştigăm. E un meci important din Liga I, cu două echipe foarte bune. Vă feriţi să spuneţi derby? A...puteaţi să spuneţi voi. Bine, atunci îl pronunţ eu. E un derby care normal, fiecare vrea să câştige şi va fi un nivel foarte bun de joc din ambele părţi, care noi sperăm să fim mai buni ca ei" a prefaţat antrenorul constănţenilor meciul de duminică seară. 
 
În 2019, Viitorul a câştigat două trofee, iar Regele are de ce să fie mândru când face bilanţul anului în curs. 
 
"Voi îl consideraţi bun, atunci...eu zic că a fost un an foarte bun, nu bun, sau un an excelent. Când ai adus două trofee, când la juniori am câştigat nu ştiu câte Cupe, cum e bun anul? Ce trebuie să facem mai mult? Doar să ne calificăm în grupe, că restul...Am dat nu ştiu câţi jucători la U21, la cea mai mare performanţă în ultimii 10 ani în fotbalul românesc. Unul dintre cei mai buni ani ai noştri, pe care i-am avut. 10.20 Lăsând la o parte doar anul acela, când am câştigat campionatul. E un an excelent al nostru, nu e un an bun. Juniorii au luat vreo nu ştiu câte titluri, cred că ne-am săturat. Păi ne-am săturat câte titluri am luat., aşa că ce vreţi mai mult?" a mai adăugat Hagi. 
 

 

Afla mai multe despre: viitorulfcsbgheorghe hagiderbybilanţ 

viewscnt
Articole similare