Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Hagi s-a supărat pe jucătorii săi, după egalul cu Sepsi: "Am văzut cât m-au respectat! Îi felicit pe cei de la Sepsi". Reacţia "Regelui" la 30 de ani de la transferul la Real Madrid

VIDEO | Hagi s-a supărat pe jucătorii săi, după egalul cu Sepsi: "Am văzut cât m-au respectat! Îi felicit pe cei de la Sepsi". Reacţia "Regelui" la 30 de ani de la transferul la Real Madrid

Farul Constanța

Comentarii

Gică Hagi (55 de ani) a venit supărat la flash-interviul de după meciul Sepsi - Viitorul 3-3. "Regele" s-a supărat pe elevii săi, care au condus cu 2-0 şi 3-1, dar s-au trezit egalaţi şi cu doar un punct în cont. Liderul Generaţiei de Aur şi-a adus aminte de transferul la Real Madrid, petrecut în urmă cu fix 30 de ani.

Hagi i-a felicitat pe cei de la Sepsi şi nu a vrut să spună nimic despre evoluţia elevilor săi, semn că este supărat pe aceştia. "Maradona din Carpaţi" a vorbit şi despre meciul din etapa viitoare, cu Dinamo. "Felicitări pentru Sepsi, bravo lor, au făcut un meci fantastic şi atât. Atât, nu vorbim despre noi, puneţi întrebări despre cum a jucat Sepsi, ce bine a făcut-o, cum n-au cedat, cum au luptat pânăla sfârşit. Au făcut un meci mare şi de-asta am venit, să-i felicit, pentru că partea cealaltă a lăsat mult de dorit, din punctul meu de vedere, în special în repriza a doua.

(n.r. - Ce s-a întâmplat?) Nu ştiu, nu pot să-mi dau seama, nu pot să-mi explic, nu ştiu ce să... Am şi eu experienţă, dar e greu să-mi explic. (n.r. - despre meciul cu Dinamo)Toate echipele din play-out luptă ca să scape de retrogradare. Toate echipele, în momentul de faţă, luptă ca să scape şi va fi o luptă, cum s-a văzut şi în seara asta, frumoasă, cu meciuri frumoase, dar dificile şi grele, unde trebuie să arătăm că suntem buni. Am văzut echipa cât m-a respectat în repriza a doua", a spus Gică Hagi.

"Regelui" i-a revenit zâmbetul pe buze atunci când a venit vorba despre transferul său la Real Madrid, petrecut fix în urmă cu 30 de ani. Hagi a spus că el crede că tinerii care au făcut performanţă la U21 au şanse să-i calce pe urme şi, într-o zi, să ajungă să semneze cu o echipă atât de mare.

"Sunt fericit că am jucat acolo, mi-aduc aminte şi mai pot să şi zâmbesc, dar mi-e greu. A fost o onoare mare pentru mine să vină preşedintele de la Real Madrid la Bucureşti, să mă ia, să joc la un club atât de imens, mare, să învăţ, să mă facă mai bun, aşa cum şi Barcelona. O onoare deosebită şi datorită lor sunt mai bun.

Eu cred foarte mult în aceşti jucători, în generaţia de U21, care a jucat semifinală de Campionat European U21 şi eu cred foarte mult în ei şi eu cred că dintre ei o să ajungă acolo. Fac şi eu ca Petrescu, uite ce bătrân sunt, cum trec anii. Asta e, trec. Important e că a rămas ceva în spate, că am lăsat ceva şi vă amintiţi de noi şi e un lucru frumos. M-aţi făcut să-mi treacă, să ies din ce aveam"
, a spus Gică Hagi.

Afla mai multe despre: gica hagiviitorulreal madridtransfer 

viewscnt
Articole similare