Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Hagi, savuros când a vorbit despre plecarea de la Viitorul: "Unora nu le convine, ştiu că sunt bun". A dezvăluit pe cine aduce în locul lui

VIDEO | Hagi, savuros când a vorbit despre plecarea de la Viitorul: "Unora nu le convine, ştiu că sunt bun". A dezvăluit pe cine aduce în locul lui

Farul Constanța

Comentarii

Mai sunt trei etape până la încheierea play-off-ului, iar Viitorul are de jucat şi finala de Cupa României cu Astra Giurgiu. Cu toate acestea, Gică Hagi nu ţine cont că şi-ar putea destabiliza elevii prin declaraţiile sale şi recunoaşte că plecarea de la Ovidiu este posibilă. Totodată, "Regele" alcătuieşte portretul robot al înlocuitorului său.

Gică Hagi a spus în dese rânduri că atunci când va pleca de la Viitorul va antrena o echipă mare. În aceeaşi notă a vorbit despre posibila sa plecare cu puţin timp înainte de finalul campionatului: "Când e vorba despre mine, orice e posibil. Pentru că sunt bun... Chiar dacă unora nu le convine, ştiu că sunt bun, că sunt făcut din muncă. Orice e posibil cu mine".

La doar câteva secunde distanţă, Hagi pare că s-a răzgândit şi afirmă că mai are multe lucruri de făcut la echipa din Ovidiu: "Sunt implicat 100% în proiectul meu, pe care încă mai trebuie să îl dezvolt, să îl fac mai bun".

În cele din urmă, "Regele" a dezvăluit tipul de antrenor pe care îl vrea la Viitorul pentru a îi continua munca: "Staţi liniştiţi că o să aduc pe cineva poate mai bun ca mine, sau cel puţin la fel de bun, cu aceeaşi mentalitate, cu acelaşi spirit. Tot un fel de manager, care să vină să facă aceeaşi treabă, să promoveze tineri, să facă performanţă aşa cum am făcut eu".

FC Viitorul - Sepsi Sf. Gheorghe se joacă sâmbătă, de la ora 21:00, în direct la Telekom Sport 3. 

Afla mai multe despre: hagiviitorul 

viewscnt
Articole similare