Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Hagi speră iar la podium! Poli Iaşi - Viitorul 0-2. Ianis Hagi a marcat un gol superb

VIDEO | Hagi speră iar la podium! Poli Iaşi - Viitorul 0-2. Ianis Hagi a marcat un gol superb

Superliga

Comentarii

Viitorul s-a impus cu 2-0 la CSM Poli Iaşi şi poate spera la podium. Echipa lui Gică Hagi urmează să joace cu CFR Cluj şi FCSB, ambele meciuri pe teren propriu.

Gică Hagi a anunţat înainte de meciul de la Iaşi că ”se rupe stadionul” de la Ovidiu în partidele următoare, dacă va reuşi să o învingă pe CSM Poli. Afirmaţia este bazată pe câteva calcule. Un succes cu Iaşi i-ar fi adus pe cei de la Viitorul la două puncte de podium şi la şase de liderul FCSB. Iar echipa lui Hagi va juca în etapele următoare cu CFR, FCSB şi apoi cu Craiova. În funcţie de rezultatele din aceste meciuri, Viitorul poate intra în lupta pentru titlu.

Dar entuziasmul anunţat de Hagi pentru meciul cu Iaşi nu s-a văzut şi în teren. Cel puţin în prima parte. Jucătorii lui Flavius Stoican au început ceva mai bine meciul, Viitorul a echilibrat ulterior şi scorul la pauză a fost 0-0. Viitorul a deschis însă scorul în partea a doua, însă cu mult noroc. În minutul 59, Kelava a respins chiar în picioarele lui Voduţ, care a împins mingea în plasă.

CSM Poli Iaşi a ieşit la atac şi a încercat egalarea, dar Viitorul a fost periculoasă pe contraatacuri. Aşa s-a născut golul doi. Ianis a fost lăsat într-o poziţie excelentă, a întors un adversar şi a tras cu stângul. Viitorul s-a impus cu 2-0 şi intră în calcule pentru primele trei locuri.


Min. 90+5 Fluier final!


Min. 86 GOL VIITORUL! Ianis Hagi primeşte într-o poziţie foarte bună, întoarce un adversar, portarul se duce şi el după fentă şi mijlocaşul de 19 ani trage în poarta aproape goală.


Min. 74 Andrei Cristea trage puţin pe lângă vinclu, din lovitură liberă.


Min. 59 GOL VIITORUL! Voduţ deschide scorul după ce portarul lui CSM Poli Iaşi a respins în piciorul său.


Min. 53 Ianis Hagi ratează o nouă lovitură liberă.


Min. 46 A început repriza a doua.


Min. 45+1 PAUZĂ.


Min. 44 Încă o ratare fenomenală. Voduţ a nimerit bara de la colţul lung, mingea s-a plimbat paralel cu linia porţii, însă nu a intrat în plasă.


Min. 35 Ianis Hagi bate foarte bine o lovitură liberă, mingea trece puţin pe lângă poartă.


Min. 15 Andrei Cristea are una dintre cele mai mari ratări din acest campionat. Atacantul lui CSM Poli Iaşi a tras peste poartă, din 6 metri, deşi era singur.


Min. 8 Andrei Cristea scapă singur spre poartă, dar arbitrul opreşte jocul pentru un fault la Ţîru.


Min. 1 A început meciul.


ECHIPELE DE START:

Poli Iaşi: Kelava - Bosoi, Mihalache, Frăsinescu, A. Sin - Platini, Qaka, Mihăescu, Panţîru - Jo, A. Cristea
Rezerve: Koşelev, Chelaru, Gavrilă, Ştefănescu, Zaharia, Kizito, Pedro

Viitorul: Cojocaru - Mladen, Ţîru, V. Ghiţă, De Nooijer - Cicîldău, T. Băluţă, Vînă, I. Hagi - M. Voduţ, A. Măţan
Rezerve: Buzbuchi, Drăguş, Gavra, Casap, Ciobanu, Hodorogea, Lima

Jocul bun din meciul cu FCSB le dă speraţe celor de la Poli Iaşi că pot obţine un rezultat pozitiv contra Viitorului. ”Jocul cu FCSB ne dă speranţe că putem face un joc bun şi un rezultat bun”, a spus Flavius Stoican la conferinţa de presă.

Ieşenii speră să le facă o bucurie fanilor în Vinerea Mare. ”Este în Vinerea Mare, vrem să facem o bucurie în plus. Echipele pe care le-am antrenat nu au reuşit să facă rezultate bune împotriva celor de la Viitorul pentru că este o echipă foarte bună”, a mai spus Stoica.

Jucătorii Viitorului se tem de forţa pe care o arată Iaşiul când joacă pe teren propriu. ”Iaşiul a făcut un campionat foarte bun. Au început... pe tot parcursul sezonului au jucat bine, o echipă foarte greu de învins, mai ales la ei acasă...”, a spus Ianis Hagi.

”Primul loc... cel care este cel mai aproape este locul 3 şi ne interesează. Este un obiectiv, încercam să îl îndeplinim. Chiar daca Craiova a început la şapte puncte distanţă de noi, am redus la cinci până acum şi sperăm ca după această etapă să fim mai aproape de ei”, a mai spus tânărul jucător care a trecut pe Fiorentina.

Afla mai multe despre: poli iasifc viitorulliga 1,  

viewscnt
Articole similare