Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Hagi surprinde şi îi ia apărarea lui Dan Petrescu: "Poate nu-l mai vedeţi la următorul meci al CFR-ului"

VIDEO | Hagi surprinde şi îi ia apărarea lui Dan Petrescu: "Poate nu-l mai vedeţi la următorul meci al CFR-ului"

Farul Constanța

Comentarii

Etapa a şaptea a Ligii I a fost marcată de scandalul de la meciul Astra - CFR Cluj. Petrescu a fost eliminat pentru felul în care i s-a adresat arbitrului, episod pentru care a fost aspru criticat de toată lumea.

Deşi, la începutul acestui sezon, a avut nenumărate conflicte verbale cu Dan Petrescu, Gheorghe Hagi a sărit acum în apărarea fostului său coleg de la echipa naţională.

"Respectaţi-l mai mult pe Dan Petrescu! Atât vă zic. Şi eu pot să greşesc, şi tu poţi să greşeşti, oricare. Dar cred că şi puţin influenţat de tot ce vede la noi. Eu îl cunosc bine. Un om ca Dan Petrescu, ce s-a dedicat meseriei, merită mai mult respect din partea oricărui ziarist.

Vom vedea dacă o să îl mai vedeţi la următorul meci la CFR, poate nu îl mai vedeţi şi poate pleacă. E posibil, aşa o să plecăm cu toţii. Cred că asta e prima soluţie sau singura care o să ne rămână şi nouă. Toţi oamenii valoroşi să plece din ţară. Sentimentul meu ăsta a fost când l-am văzut aseară. Şi mi-a părut rău. Cu el, duelurile erau mai bune, mai frumoase în campionatul românesc. Fără el, o să fim mai săraci" , a spus Gheorghe Hagi.

Afla mai multe despre: hagicfr clujastradan petrescu 

viewscnt
Articole similare