Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Halep a făcut anunţul după ultimul meci jucat la Roland Garros. Oportunitate mare pentru România. "Vreau o medalie"

VIDEO | Halep a făcut anunţul după ultimul meci jucat la Roland Garros. Oportunitate mare pentru România. "Vreau o medalie"

Tenis

Comentarii

După calificarea în turul trei de la Roland Garros, Simona Halep a vorbit despre participarea la Jocurile Olimpice de la Tokyo, de anul viitor.

Simona Halep a ales să participe doar la proba de simplu de la Roland Garros, pentru că are de apărat cele 2000 de puncte câştigate anul trecut şi are nevoie de multă odihnă între meciuri.

La US Open lucrurile se vor schimba, iar Simona a confirmat ceea ce anunţase şi Tecău, nu în urmă cu mult timp, că va participa în proba de dublu mixt, alături de Horia. Pentru ei, turneele de Grand Slam reprezintă singura posibilitate de a se antrena împreună într-un cadru oficial în vederea participării la Jocurile Olimpice.

"Mi-ar plăcea să mai câştig un Grand Slam, dar şi o medalie la Jocurile Olimpice, aşa că voi munci în fiecare zi pentru asta şi vom vedea ce se va întâmpla", a declarat Halep după ce s-a calificat în turul al treilea la Roland Garros. 

La Jocurile de la Tokyo, la tenis, în proba de dublu mixt, se califică primele 15 perechi din ierarhia clasamentelor combinate masculin, respectiv feminin, cărora li se adaugă un cuplu din ţara gazdă, Japonia. 

Afla mai multe despre: haleptenistecautokyo 

viewscnt
Articole similare