Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Halep de abia aşteaptă să ajungă la Paris. Francezii au reconstruit centralul de la Roland Garros. Arată"FORMIDABLE"

VIDEO | Halep de abia aşteaptă să ajungă la Paris. Francezii au reconstruit centralul de la Roland Garros. Arată"FORMIDABLE"

Tenis

Comentarii

Roland Garros 2019 se va desfăşura în perioada 26 mai - 9 iunie, iar cea mai importantă noutate este că arena "Philippe Chatrier" a fost reconstruită. Francezii au preluat modelul celorlalte trei turnee de Grand Slam şi au decis ca terenul central să aibă nocturnă şi acoperiş retractabil.

Francezii se laudă că vor avea cea mai frumoasă arenă de tenis. Proiectul de reconstrucţie al centralului "Philippe Chatrier" a început imediat după ediţia din 2018. Arena a fost demolată în proporţie de 80%, iar apoi a început înălţarea noii structuri. Proiectul are trei etape. Prima este aproape de final şi prevede ca arena să găzduiască partide de la ediţia din acest an. La ediţia din 2020, noua arena va avea nocturnă şi un acoperiş retractabil.  Va fi susţinut de 11 elemente metalice, fiecare cu o greutate de 3,5 tone. În 2021, arena va trebui să fie finalizată în totalitate, după ce se vor descoperi eventualele erori.Pretenţiile francezilor au au şi un preţ pe măsură: 400 de milioane de euro.

Arena va avea aceeaşi capacitate, 15.000 de locuri, însă a fost schimbat designul interior. Scaunele si gradenele nu mai sunt verzi. Betonul a fost vopsit în gri, iar scaunele sunt din metal, lemn şi plastic, toate în culori deschise. 

Imagini cu demolarea arenei vechi:

Afla mai multe despre: roland garrosphilippe chatriercentralarena400milioane 

viewscnt
Articole similare