Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Halep, inspiraţie pentru o câştigătoare de Liga Campionilor. "M-a influenţat în multe moduri! Dacă poate ea, pot şi eu!"

VIDEO | Halep, inspiraţie pentru o câştigătoare de Liga Campionilor. "M-a influenţat în multe moduri! Dacă poate ea, pot şi eu!"

Simona Halep

Comentarii

A fost plin de vedete la meciurile de tenis de la Sports Festival de la Cluj. Crinta Pintea a mers special să o vadă, în premieră, pe Simona Halep.

Handbalul de club de la noi este în vacanţă pentru încă o lună, prilej pentru jucătoare să-şi umple timpul cu activităţi care să le relaxeze, dar să le şi menţină în priză şi cu mintea activă. Proaspăt câştigătoare a Ligii Campionilor cu Gyor, Crina Pintea se află la Cluj pentru Sports Festival, eveniment care aduce la un loc 40 de sporturi. Noul pivot al lui CSM Bucureşti a mers însă la Cluj cu un singur scop - să o vadă pe Simona Halep. 

"Sunt foarte deschisă când sunt astfel de evenimente, consider că de fiecare dată avem ce învăţa şi asta m-a făcut să vin astăzi aici. [...] Îmi place foarte mult Simona Halep, este o luptătoare şi  transmite o energie pe care nu o vezi aşa foarte des.

Normal că de fiecare dată putem să învăţăm foarte multe lucruri. Şi când vezi că nu cedează, şi luptă, şi joacă foarte multe ore, te gândeşti cum poate să facă asta. Şi dacă ea poate, poţi şi tu. M-a influenţat în foarte multe moduri, chiar foarte, foarte plăcute

Atunci când joci în echipă, te ajută colega din stânga, din drepate, ne susţinem foarte mult. În schimb, în jocul de tenis, cred că este mult mai greu , mult mai dificil, depinde doar de tine şi trebuie să fii puternic, atât fizic, dar mai ales psihic", a mai spus Pintea. 

Afla mai multe despre: tenishaleppinteahandbal 

viewscnt
Articole similare