Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Hamilton a câştigat fără emoţii Marele Premiu al Franţei! Vettel a făcut o cursă spectaculoasă, dar a ratat podiumul

VIDEO | Hamilton a câştigat fără emoţii Marele Premiu al Franţei! Vettel a făcut o cursă spectaculoasă, dar a ratat podiumulgalerie foto

Formula 1

Comentarii

În direct la Telekom Sport 1 şi online cu faze VIDEO pe telekomsport.ro, britanicul Lewis Hamilton a câştigat Marele Premiu al Franţei, într-o cursă pe care a condus-o de la un cap la altul.

Verstappen a sosit pe locul 3, în timp ce Raikkonen a completat podiumul. Vettel a căzut până pe locul 10 după primul tur din cauza unui incident cu Bottas, primind totodată şi o penalizare de cinci secunde. Neamţul a revenit spectaculos, însă nu a reuşit să termine cursa decât pe locul 4. 

În urma acestui rezultat, Hamilton a preluat şefia în clasamentul piloţilor şi are un avans de 14 puncte faţă de Vettel. 

MARELE PREMIU AL FRANŢEI

Turul 53 - Final de cursă! Hamilton câştigă Marele Premiu al Franţei

Turul 47 - Raikkonen îl depăşeşte pe Ricciardo şi urcă pe podium

Turul 42 - Vettel intră şi el la boxe şi iese tot pe locul 5, ispâşindu-şi şi penalizarea de cinci secunde

Turul 34 - Hamilton iese de la boxe cu un avans liniştitor faţă de Vettel

Turul 32 - Vettel are o penalizare de 5 secunde după ce l-a acroşat pe Bottas în debutul cursei. Hamilton intră la boxe!

Turul 30 - Ricciardo pierde prea mult timp la boxe şi iese în urma lui Vettel

Turul 26 - Ordinea în cursă în acest moment. 

Turul 18 - Vettel trece uşor de Sainz şi ajunge pe locul 5

Turul 15 - Vettel este cel mai rapid, dar îl despart peste 29 de secunde de liderul Hamilton. Totuşi, e posibil ca neamţul să nu mai intre la boxe până la finalul cursei.

Turul 13 - Conform ultimelor informaţii meteo, se pare că va ploua, dar după cursă

Turul 7 - Ordinea în cursă: 1. Hamilton 2. Verstappen 3. Sainz 4. Ricciardo 5. Magnussen. Vettel se află abia pe locul 10!

Turul 1 - Start în Marele Premiu al Franţei. Cei doi piloţi de la Ferrari au un start de coşmar. De asemenea, Bottas face pană. Avem steag galben!

 


Hamilton a înregistrat al 75-lea pole position al carierei. El va fi urmat de Valtteri Bottas (Finlanda/Mercedes) şi de Sebastian Vettel (Germania/Ferrari).

Max Verstappen (Olanda/Red Bull) va fi al patrulea, Daniel Ricciardo (Australia/Red Bull) al cincilea, în timp ce Kimi Raikkonen (Finlanda/Ferrari) va fi al şaselea.

Carlos Sainz jr. (Spania/Renault) va pleca al şaptelea de pe linia de start, în timp ce al optulea va fi Charles Leclerc (Monaco/Sauber-Ferrari).

Kevin Magnussen (Danemarca/Haas-Ferrari) va pleca de pe poziţia a noua, iar Romain Grosjean (Franţa/Haas-Ferrari) al zecelea.

Marele Premiu al Franţei are loc, duminică, de la ora 17.00 şi va fi transmis în direct la Telekom Sport.

 Galerie foto

Afla mai multe despre: formula 1lewis hamilton 

viewscnt
Articole similare