Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Hamilton a luat startul singur la Hungaroring. Imagini unice în Formula 1. Unde erau ceilalţi piloţi

VIDEO | Hamilton a luat startul singur la Hungaroring. Imagini unice în Formula 1. Unde erau ceilalţi piloţi

Formula 1

Comentarii

Lewis Hamilton a luat startul singur la Hungaroring după scene mai puţin obişnuite desfăşurate în startul cursei.

Imagini incredibile pe circuitul de la Hungaroring. Lewis Hamilton a fost nevoit să ia startul singur după ce toţi ceilalţi piloţi au intrat la boxe pentru a-şi schimba cauciucurile.

Totul s-a întâmplat din cauza ploii şi din cauza unui accidentat grav care a avut loc chiar după startul cursei.

Lewis Hamilton a luat singur startul lui Hungaroring. Unde erau ceilalţi piloţi

Lewis Hamilton a plecat din pole-position la Hungaroring. Însă un accident care a avut loc imediat după start, în primul viraj, a dat totul peste cap. Mai întâi, Bottas a intrat în Lando Norris. Apoi, Max Verstappen şi Sergio Perez s-au ciocnit şi ei de Norris.

După acel accident, Sergio Perez, Valtteri Bottas, Charles Leclerc şi Lance Stroll au fost nevoiţi să abandoneze. Imediat s-a arătat steagul roşu şi piloţii au profitat de moment pentru a merge la boxe să-şi schimbe cauciucurile.

Trebuie spus că, din cauza ploii, toţi piloţii au pornit pe cauciucuri intermediare. Însă, cum ploaia s-a oprit şi pista a dat semne de uscare, aproape toţi piloţii au intrat la boxe pentru a-şi pune cauciucuri medii.

Hamilton a fost singurul care n-a intrat la boxe şi s-a văzut astfel nevoit să ia startul singur. În acest timp, ceilalţi piloţi au luat startul de la boxe. Interesant este că, după reluarea cursei, Hamilton a intrat şi el la boxe pentru a-şi schimba gumele şi a ieşit pe ultimul loc în cursă.

Afla mai multe despre: hamilton 

viewscnt
Articole similare