Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Hamilton, răpit de ”Bad Boy” Will Smith! Filmuleţul cu cei doi face furori pe reţelele de socializare

VIDEO | Hamilton, răpit de ”Bad Boy” Will Smith! Filmuleţul cu cei doi face furori pe reţelele de socializare

Formula 1

Comentarii

Lewis Hamilton şi Will Smith au fost protagoniştii unui videoclip genial care a împânzit reţelele de socializare! Înaintea cursei de la Abu Dhabi, pilotul de la Mercedes a fost ”ţinut captiv” chiar de prietenul său, celebrul actor Will Smith.

Mare iubitor al curselor de Formula 1, Will Smith nu a ţinut ascuns faptul că Hamilton este pilotul său preferat. Şi pentru că prietenul la nevoie se cunoaşte, actorul a avut o dorinţă specială. A vrut să-i ia locul pilotului britanic în Marele Premiu al Emiratului Abu Dhabi. Pentru a-şi vedea visul cu ochii, Will Smith a apelat la o măsură extremă. L-a răpit pe Hamilton, l-a legat de un scaun şi l-a lăsat închis într-o cameră. Bineînţeles, totul a fost doar o glumă.

”Lewis, ascultă! Îmi pare rău! Uite care e treaba: asta e o şansă unică pentru mine. Deja ai câştigat, omule! Eu sunt negru, tu eşti negru, nimeni nu va observa diferenţa”, a fost replica genială a lui Will Smith. 

Nici Hamilton nu s-a lăsat mai prejos: ”Ai face bine să câştigi, omule”, i-a răspuns campionul mondial. 

Lewis Hamilton a câştigat cursa, ultima a Campionatului Mondial de Formula 1. Britanicul era deja campion mondial, performanţă obţinută pentru a cincea oară în carieră.

Afla mai multe despre: hamiltonwill smith 

viewscnt
Articole similare