Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Hamilton se pregăteşte o nouă victorie în Formula 1. Învingătorul din Germania va pleca din pole-position în Ungaria

VIDEO | Hamilton se pregăteşte o nouă victorie în Formula 1. Învingătorul din Germania va pleca din pole-position în Ungaria

Formula 1

Comentarii

Hamilton se pregăteşte o nouă victorie în Formula 1. După victoria din Germania, pilotul de la Mercedes va pleca din pole-position şi în Ungaria. Cursa e în direct pe Telekom Sport 2, duminică, de la ora 16:10.

Lewis Hamilton a învins ploaia din Ungaria şi a terminat pe primul loc sesiunea de calificări. Pilotul de la Mercedes va pleca astfel din pole position pentru a şasea oară în carieră la Hungaroring. 

Englezul va fi urmat pe grila de start de coechipierul Valtteri Bottas, în timp ce Kimi Raikkonen şi Sebastian Vettel vor pleca din linia a doua.

Săptămâna trecută, Hamilton a câştigat cursa din Germania şi speră să repete performanţa şi în Ungaria. Clasarea pe primul loc în calificări reprezintă tototdată şi al 77-lea pole position din cariera britanicului.

„A fost foarte dificil să mă adaptez. La început pista era uscată, dar până la final a devenit din ce în ce mai udă şi era foarte greu să iau curbele. Nu ştiam ce aderenţă vor avea pneurile. A fost o provocare foarte mare”, a spus Hamilton.

Afla mai multe despre: fomula 1hamilton 

viewscnt
Articole similare