Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Hanca, sincer după înfrângerea la scor cu Viitorul: "Ne-au bătut categoric". Mesajul mijlocaşului pentru colegi: "Suntem într-o situaţie ruşinoasă"

VIDEO | Hanca, sincer după înfrângerea la scor cu Viitorul: "Ne-au bătut categoric". Mesajul mijlocaşului pentru colegi: "Suntem într-o situaţie ruşinoasă"
Comentarii

Sergiu Hanca pare resemnat după înfrângerea la scor, 1-4, cu Viitorul Constanţa, în deplasare. Mijlocaşul lui Dinamo recunoaşte situaţia slabă în care este echipa în acest moment, dar rămâne încrezător şi ştie ce trebuie făcut ca echipa să îşi revină.

"Ne-au bătut categoric, cred că am început meciul de la 1-0 pentru ei, am intrat foarte relaxaţi, cred că era un meci echilibrat, după acel roşu... A alunecat Olteanu, nu ştiu dacă era de galben. Era dificil, ei aveau posesia. Viitorul e o echipă care are posesia în aproape toate meciurile, în 10 oameni a fost dificil pentru noi, acesta este fotbalul, trebuie să ne pregătim să scoatem puncte cu CFR Cluj", a spus Hanca la flash interviul de la finalul meciului. 
 
După această înfrângere, Dinamo este la un singur punct de primul loc retrogradabil şi are una dintre cele mai slabe apărări din Liga 1, iar mijlocaşul "câinilor" speră în continuare ca echipa să se califice în play-off la finalul campionatului regulat: "În momentul de faţă suntem într-o situaţei ruşinoasă, atât noi ca jucători... Noi am dus echipa asta în situaţia aceasta şi noi trebuie să o scoatem şi să o aducem acolo unde trebuie. Dacă aduni 2-3 victorii eşti aproape de play-off, dacă pierzi eşti aproape de retrogradare, nu cred că este un clasament corect. Trebuie să strângem puncte, să ajungem în primele 6.Este un obiectiv realizabil, nu este un vis (n.r. - play-off-ul).Nu cred că în această situaţie banii sunt importanţi, noi trebuie să ne schimbăm atitudinea şi să începem să câştigăm".

Afla mai multe despre: sergiu hancadinamoviitorulliga 1 

viewscnt
Articole similare