Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Handbalistele de la CSM Bucureşti au primit medaliile de campioane la finalul partidei cu Dunărea Brăila

VIDEO | Handbalistele de la CSM Bucureşti au primit medaliile de campioane la finalul partidei cu Dunărea Brăila

Handbal

Comentarii

Echipa de handbal feminin CSM Bucureşti a primit, marţi, medaliile de aur ale sezonului 2017-2018 ale Ligii Naţionale, la finalul partidei cu Dunărea Brăila, pe care a învins-o cu scorul de 34-22 (18-10), în penultima etapă a stagiunii. CSM Bucureşti a câştigat al patrulea titlu consecutiv.

Cu 72 de puncte în clasamentul Ligii Naţionale şi o etapă rămasă de disputat, CSM Bucureşti este campioana incontestabilă a sezonului.

La 48 de ore după Final Four-ul de la Budapesta, CSM Bucuresti a revenit pe teren  pentru o partida din etapa a 25-a Ligii Naţionale. Cu cea mai bună  jucătoare din lume şi golgetera Ligii Campionilor, doar pe bancă, CSMB n-a avut probleme cu Dunărea Brăila.

La pauză diferenţa era de opt goluri, 18-10. În partea a doua, campioana şi-a mărit avantajul până la 34-22, scor final. Este a 24-a victorie pentru ”tigroaice”, care termină campionatul, vineri la Galaţi cu Danubius de la 19.30, în direct pe Telekom Sport 2.

Proaspăt revenită în echipa Bucureştiului, după o accidentare suferită în startul sezonului, Anstasia Lobaci a părăsit terenul accidentată.

La finalul partidei cu Dunărea Brăila, jucătoarele antrenate de Per Johansson au primit şi medaliile de campioane, clubul trecându-şi în palmares titlul naţional pentru a patra oară consecutiv.

Afla mai multe despre: handbabal feminincsm bucurestiliga florilor,  

viewscnt
Articole similare