Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Handbalistele de la CSM Bucureşti, motivate înainte de meciul din Liga Campionilor: "Este o plăcere să joci la Gyor". Concluziile antrenorului Djukic

VIDEO | Handbalistele de la CSM Bucureşti, motivate înainte de meciul din Liga Campionilor: "Este o plăcere să joci la Gyor". Concluziile antrenorului Djukic

Handbal

Comentarii

CSM Bucureşti o va întâlni sâmbătă, în deplasare, pe Gyor, în primul meci al grupelor principale din Liga Campionilor la handbal feminin. Înaintea partidei de foc, antrenorul Dragan Djukic a analizat întâlnirea, plusurile şi minusurile ambelor echipe.

"Este o plăcere să joci la Gyor pentru că este una dintre echipele favorite în acest sezon de Champions League. Este uşor să le motivezi pe fete pentru Champions League, în special pentru un meci cu Gyor. De fapt, ele sunt deja motivate. Am de lucru la meciurile cu echipe mai mici, dar pentru acest mare derby care se joacă cu sala plină, împotriva unei echipe puternice există deja motivaţie", a spus Djukic despre cât de motivate sunt elevele sale înainte de meciul cu Gyor. 

  • Gyor - CSM Bucureşti se joacă sâmbătă, de la 20:30, în direct pe Telekom Sport 1. 

De la Gyor va lipsi Amorim, însă Djukic nu consideră absenţa ei un plus: "Amorim este o jucătoare importantă, dar în acelaşi timp au luat-o pe Crina Pintea, care îi va lua locul în apărare lui Amorim".

Cât despre absenţele de la CSM, sârbul a spus: "Vom juca fără Amanda Kurtovic şi fără Cristina Neagu. Am pierdut ambii interi, dreapta şi stânga. Nu cred că vreun alt club suferă mai mult după Campionatul European, dar nu trebuie să ne plângem. Cu siguranţă nu ne va fi uşor pentru că ele sunt cele mai bune handbaliste din lume în ultimii 5 ani".

Dragana Cvijic, pivotul lui CSM, a spus, în schimb, că va juca şi pentru Cristina Neagu, accidentată la Campionatul European: "Voi juca pentru ea, cu siguranţă şi sunt sigur că şi celelalte fete vor juca pentru cele două jucătoare absente".

Afla mai multe despre: csm bucurestidragan djukicliga campionilorgyor 

viewscnt
Articole similare