Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Handbalistele de la CSM şi-au liniştit fanii: "Ne vom lua revanşa în meciul cu Bietigheim!"

VIDEO | Handbalistele de la CSM şi-au liniştit fanii: "Ne vom lua revanşa în meciul cu Bietigheim!"

Handbal

Comentarii

CSM şi-a îndeplinit deja primul obiectiv al sezonului: s-a calificat în grupele principale ale Ligii Campionilor, în urma rezultatelor din week-end. După 5 meciuri jucate în Grupa D, CSM are 6 puncte şi mai are de disputat o singură partidă, cu Bietigheim. Meciul va fi duminică, de la ora 17:15, în direct pe Telekom Sport 1.

"Sub presiune trebuie să joci mai bine, mai ales dacă vrei să câştigi acolo, unde este o atmosferă nu foarte prietenoasă. Dar am jucat bine, am jucat ca o echipă şi acesta a fost motivul pentru care am reuşit să o învingem pe Ferencvaros. 

Nu am avut cel mai bun început, dar înseamnă ceva faptul că am revenit de la 1-5 şi am câştigat fără probleme", a declarat antrenorul Dragan Dukic la sosirea în ţară. 

Cele mai fericite au fost însă jucătoarele, care au fost contestate după evoluţiile şi rezultatele din ultima vreme. Acestea le-au promis fanilor că vor câştiga ultimul meci, cu Bietigheim, mai ales că nemţoaicele s-au impus surprinzător în tur, cu 30-28. 

Radicevic a dezvăluit că fanii unguri le-au motivat să obţină victoria pe terenul lui Ferencvaros: "A fost greu, dar sunt mândră de echipa mea, pentru că am arătat în sala aceea, cu atmosfera aceea nebună, în faţa fanilor nebuni, că avem caracter şi că ne-am dus acolo să luptăm până la final".

 

Afla mai multe despre: csm bucurestiferencvarosbietigheim 

viewscnt
Articole similare