Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Handbalistele de la CSMB vor să facă impresie bună la ultimul meci disputat acasă în grupele principale ale Champions League

VIDEO | Handbalistele de la CSMB vor să facă impresie bună la ultimul meci disputat acasă în grupele principale ale Champions League

Handbal

Comentarii

Ultima impresie va fi una bună. Asta le promit handbalistele de la CSM fanilor care vor veni la Polivalentă să vadă ultimul meci de pe teren propriu din grupele principale ale Ligii Campionilor. Duelul cu FC Midtjylland va fi mâine după amiază (duminică), de la patru fără un sfert, pe Telekom Sport 1.

Pentru CSM Bucureşti, săptămâna a început cu un eşec dur la Gyor, trebuie să se încheie cu o victorie frumoasă contra danezelor de la Mitiland.

”Cred că este una bună. Este clar că am fost dezamăgite după meciul de la Gyor, dar am trecut peste el, am văzut ce am greşit şi ce trebuie îmbunătăţit, aşa că de-abia aşteptăm meciul cu Midtjylland”, a spus Line Jorgensen.

Meciul cu danezele mai are o miză: va fi ultima reprezentaţie a campioanelor în faţa proprilor fani, în grupele principale.

Marit Frafjord, CSM Bucureşti: ”Da, sper din suflet. Îmi face plăcere să joc aici, acasă, pentru că avem parte suporteri foarte frumoşi şi ne susţin foarte bine. Deşi sper ca şi mâine să vină multă lume la meci”.

”Trebuie să le învingem. Cred că avem mai multe jucătoare care sunt mai puternice decât ele, va trebui să fim foarte atente la contraatacurile lor. Desigur că sperăm la primul loc, dar nu depinde de noi ce face Gyor, aşa că noi trebuie să rămânem concentraţi pe meciul nostru. Cel mai important lucru este să câştigăm acum”, a declarat Helle Thomsen, antrenoarea CSM-ului.

Afla mai multe despre: handbalcsm bucurestiliga campionilor handbal,  

viewscnt
Articole similare