Experiențe împreună.
You are here:

VIDEO | Handbalistele de la Mioveni, gata să facă meciul vieţii contra celor de la CSM Bucureşti: "Nu ne este teamă, nu avem emoţii"

VIDEO | Handbalistele de la Mioveni, gata să facă meciul vieţii contra celor de la CSM Bucureşti: "Nu ne este teamă, nu avem emoţii"

Handbal

Comentarii

Handbalistele de la Mioveni vor avea parte de meciul vieţii luni, în optimile Cupei României. În Sala Sporturilor din Piteşti va veni CSM Bucureşti. Tigroaicele vor juca în premieră în faţa publicului argeşean. Dacia Mioveni evoluează în acest sezon în liga a doua.

"Nu ne este teamă, nu avem emoţii. Pentru noi este o realizare, o bucurie şi pe lângă faptul că este pentru prima oară când echipa din Mioveni se califică în optimile Cupei României, cu atât mai mult cu cât meciul este cu CSM Bucureşti", a declarat jucătoarea divizionarei secunde, Diana Constantinescu.

La rândul său, antrenorul echipei argeşene, Daniel Gheorghe, a afirmat: "Jucăm cu o echipă titrată din handbalul românesc, pot să spun că este cea mai bună echipă din campionat. Aşteptăm cu mare interes, sper să facem un joc foarte bun, să fie un spectacol handbalistic pentru suporterii noştri şi pentru toată lumea care va fi la sală".

viewscnt
Articole similare
Ești client de servicii mobile sau fixe la Telekom? Activează factura electronică pentru a o primi prin email. Astfel te protejezi pe tine, pe cei dragi și pe cei care-ți aduc factura! Află mai multe