Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Handbalistele de la naţională au fost modele pentru câteva ore. "A fost amuzant şi interesant"

VIDEO | Handbalistele de la naţională au fost modele pentru câteva ore. "A fost amuzant şi interesant"galerie foto

Handbal

Comentarii

Cristina Neagu şi colegele ei de la prima reprezentativă au făcut un shooting înainte de plecarea la Campionatul European din Norvegia. La şedinţa foto, distracţia şi voia bună au făcut legea. Turneul final va fi transmis în direct, pe programele Telekom Sport.

Cu două zile înainte de plecare la Campionatul European de Handbal din Norvegia, jucătoarele de la naţională au făcut o şedinţă foto, care a durat mai bine de 7 ore. Fetele lui Burcea s-a distrat pe cinste, iar responsabilă cu pozele a fost Lorena Ostase, care a venit cu aparatul foto personal şi a imortalizat fiecare moment. Cea mai fotografiată jucătoare a fost căpitanul Cristina Neagu.

De voia bună şi de distracţie s-au ocupat Crina Pintea si Cristina Laslo. „Mereu mă bucur atunci când facem şedinţa foto, deja e ca un ritual, e un moment de relaxare”, a declarat Crina Pintea.

Convocată în premieră la echipa naţională, Andreea Popa s-a simţit extraordinar la şedinţa foto. ”A fost foarte amuzant şi interesant, având în vedere că am fost toate aici şi a fost o atmosferă plăcută. E o bucurie faptul că am fost convocată, fiind primul meu campionat european este o foarte mare emoţie şi am aşteptări foarte mari atât de la echipă cât şi de la mine”, a adăugat şi Andreea Popa, legitimată la CS Minaur Baia Mare.

Denisa Dedu, portarul naţionalei a pierdut şirul şedinţelor foto la care a participat, dar spune că de fiecare dată pentru ea este o plăcere. Sportiva dezvăluie şi ce look îi place afişeze în timpul liber. ”În timpul liber profit de ocazie să mă aranjez un pic şi mai mult optez pentru un machiaj destul de discret şi natural”, a recunoscut portăriţă de la CSM Bucureşti.

Meciul cu Germania, cel mai important

Româncele vor debuta la 3 decembrie împotriva Germaniei, echipă pe care au mai întâlnit-o şi la Campionatul European din Franţa şi pe care au învins-o. Fetele au stat cu sufletul la gură până în ultima clipă pentru că nu ştiau dacă acest turneu final se va ţine din cauza pandemiei de Coronavirus.

Situaţia a fost destul de incertă, până în ultimul moment nici noi nu am ştiut dacă se va organiza sau nu, mă bucur că până la urmă se va ţine”, a completat Denisa Dedu.

Crina Pintea a dezvăluit una dintre dorinţele pe care şi le-a pus în ceea ce priveşte Campionatul European din Norvegia.

Tot ce îmi doresc este să fim noi sănătoase, îmi doresc oarecum să ne ocolească toată nebunia asta şi să putem fi apte pentru joc”, este de părere şi pivotul celor de la CSM Bucureşti.

 Galerie foto

Afla mai multe despre: handbal 

viewscnt
Articole similare