Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Handbalistele de la SCM Craiova vor avea un weekend de foc. Vor lupta pentru calificarea în grupele Ligii Campionilor

VIDEO | Handbalistele de la SCM Craiova vor avea un weekend de foc. Vor lupta pentru calificarea în grupele Ligii Campionilor

Handbal

Comentarii

Handbalistele de la Craiova vor avea un weekend de foc. Vor juca, în Croaţia, turneul de calificare în grupele Ligii Campionilor, acolo unde se afla deja CSM Bucureşti.

Deţinătoare ale Cupei EHF, handbalistele de la Craiova vor începe în acest weekend o nouă aventură europeană. Pentru a se alătura fetelor de la CSM în grupele Ligii Campionilor, oltencele trebuie să-şi câştige grupa de calificare.

Prima adversară va fi campioana Serbiei, Jagodina. În cazul unei victorii, Craiova ar urma să întâlnească învingătoarea dintre Podravka şi Muratpaşa, campioanele din Croaţia, respectiv Turcia.

Doar câştigătoarele celor două grupe de calificare vor merge în grupele celei mai importante competiţii. Dacă oltencele vor reuşi acest lucru, îşi vor măsura puterile cu Metz, Buducnost şi Rostov - Don.

Vestea bună este că din sezonul următor, Romania va avea două echipe direct în grupele Ligii Campionilor la handbal feminin, după ce ţara noastră a ajuns la al doilea cel mai bun coeficient, în spatele Ungariei.

Afla mai multe despre: scm craiova 

viewscnt
Articole similare