Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Handbaliştii speră să meargă la Euro după 24 de ani! Vor primele puncte în grupă chiar în faţa campioanei mondiale Franţa

VIDEO | Handbaliştii speră să meargă la Euro după 24 de ani! Vor primele puncte în grupă chiar în faţa campioanei mondiale Franţa

Handbal

Comentarii

Echipa naţională de handbal masculin a României a început cu stângul preliminariile pentru Campionatul European din 2020, cu o înfrângere în Portugalia. A fost meciul de debut al selecţionerului Montoya pe banca tricolorilor. Pentru România urmeaza duelul cu Franţa, campioana mondiala en-titre. Meciul se va juca duminică, la Cluj.

Ne pregătim să facem un meci bun, deoarece venim după înfrângerea din Portugalia, unde nu am făcut un meci aşa cum ne-am fi dorit. În zilele astea încercăm să punem la punct câteva lucruri, pentru că nu avem timp să lucrăm. Dorim să ne spălăm un pic ruşinea şi să încercăm să scoatem măcar un punct cu Franţa. Lucrăm zilele acestea mai mult la psihic, pentru că nu ne aşteptam la acea înfrângere la 8 goluri.

Avem posibilităţi destul de mari de acum înainte, s-a mărit numărul de echipe, încă 8 echipe pot participa. Cred că avem şanse destul de mari de acum înainte să ne calificăm la un Campionat European sau chiar şi Mondial”, a declarat interul Vali Ghionea.

La turneul final vor merge primele două clasate din cele opt grupe preliminare, dar şi cele mai bune patru formaţii de pe locul al treilea. Tricolorii sunt în grupă cu Portugalia, Franţa şi Lituania. 

Afla mai multe despre: handbalnationalaromania 

viewscnt
Articole similare