Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO Handbalul din Craiova e în sărbătoare! Antrenorul Bogdan Burcea şi handbalista Cristina Zamfir s-au căsătorit

VIDEO Handbalul din Craiova e în sărbătoare! Antrenorul Bogdan Burcea şi handbalista Cristina Zamfir s-au căsătorit

Diverse

Comentarii

Handbalistele de la SCM Craiova s-au reunit astăzi, la doar zece zile de la încheierea sezonului. Antrenorul Bogdan Burcea nu le-a chemat însă pe teren, ci la starea civilă, unde s-a căsătorit cu una dintre jucătoarele pe care le antrenează, Cristina Zamfir.

Cei doi lucrează împreună din 2013, când Bogdan Burcea a preluat-o pe Corona Braşov, iar Cristina Zamfir evolua deja la echipă. În 2016, au venit împreună la SCM Craiova, echipă care anul trecut a reuşit o performanţă incredibilă, câştigarea Cupei EHF. 


”Sunt obişnuit cu trofeele. Şi cum anul acesta în handbal nu am reuşit, măcar am reuşit în viaţa personală”, a declarat antrenorul în vârstă de 47 de ani. 

Şi handbalista a fost copleşită de emoţii în momentul în care a spus ”Da”. ”Sunt fericită, sunt emoţionată, este un moment important din viaţa noastră şi le mulţumesc tuturor celor care au venit şi care sunt alături de noi”.

Dacă anul trecut SCM Craiova a avut o evoluţie perfectă atât în campionat, dar mai ales în Cupa EHF, sezonul acesta a fost unul dezastruos. Echipa a terminat Liga Naţională pe locul 6. Handbalistele de la Râmnicu Vâlcea au câştigat titlul de campioane. 

”Eu cred că până în acest moment am realizat mai multe decât Râmnicu Vâlcea, mai au de muncă să ne calce pe urme. Însă nu putem să nu îi felicităm, au avut un sezon extraordinar, sunt campionii României. În mod sigur, SCM Craiova nu se va da la o parte din faţa nimănui sezonul viitor. Sunt craiovean, nu plec din Craiova. Fără falsă modestie, am avut oferte, dar am declinat, am preferat să rămân la Craiova”, a declarat Burcea. 


 

Afla mai multe despre: cununie civilabogdan burceacristina zamfir 

viewscnt
Articole similare