Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO Haos la Cluj! Fanii Universităţii şi-au pus jucătorii la zid: ”Suntem CFR 2, bă? Îmi iau tricou cu Cadu de mâine!”

VIDEO Haos la Cluj! Fanii Universităţii şi-au pus jucătorii la zid: ”Suntem CFR 2, bă? Îmi iau tricou cu Cadu de mâine!”

U Cluj

Comentarii

A fost scandal la Cluj după ce Metaloglobus a câştigat. Suporterii ardelenilor i-au aşteptat pe jucători şi pe cei din staff în faţa stadionului şi le-au cerut explicaţii.

”Plecaţi cu toţii, lăsaţi-ne, U Cluj nu e o afacere!” a fost scandarea preferată a fanilor clujeni, iritaţi de prestaţiile echipei lor favorite. ”Toţi, daţi afară, bă!” şi ”Puneţi ghetele în cui, jucătorii nimănui” au fost alte scandări ale fanilor clujeni.

”Suntem CFR 2, bă? Îmi iau tricou cu Cadu de mâine” a reacţionat unul dintre suporteri, ironic.

”Am fost jenanţi, adică lumea are dreptate la ceea ce spune. N-am avut dorinţa de a câştiga şi asta e, de-aia zic că sunt îndreptăţiţi să ... Îmi iau eu responsabilitatea, pentru căa tunci când vezi 4-5 jucători care efectiv se plimbă pe teren, atunci e responsabilitatea antrenorului” a spus Adrian Falub, după meci.

U Cluj a pierdut partida cu Metaloglobus, scor 1-2. Mailat a marcat pentru ”studenţi” în timp ce Daniel Lung şi Ovidiu Herea au marcat pentru formaţia bucureşteană.

Clujul e departe de promovare. Ocupă doar locul 14 în Liga 2, cu 27 de puncte. Metaloglobus Bucureşti este pe locul 6 în clasament şi are speranţe la promovare.

Imaginile cu fanii clujeni revoltaţi din cauza prestaţiei echipei lor favorite, mai jos:

Afla mai multe despre: fani u cluj 

viewscnt
Articole similare