Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Harden, o nouă prestaţie stelară în NBA. A marcat 44 de puncte cu Phoenix Suns. Denver, umilită în deplasarea din Detroit. Rezultatele serii

VIDEO | Harden, o nouă prestaţie stelară în NBA. A marcat 44 de puncte cu Phoenix Suns. Denver, umilită în deplasarea din Detroit. Rezultatele serii

NBA

Comentarii

Cel mai spectaculos baschet de pe planetă, NBA, a programat aseară şase partide. Rezumatele tuturor meciurilor le puteţi vedea pe telekomsport.ro.

  • Detroit Pistons - Denver Nuggets   129-103
  • Washington Wizards - Atlanta Hawks   129-137
  • Brooklyn Nets - Milwaukee Bucks   94-113
  • New Orleans Pelicans - Indiana Pacers   107-109
  • Phoenix Suns - Houston Rockets   110-118
  • Sacramento Kings - San Antonio Spurs   127-112

Eroul serii din NBA a fost din nou James Harden, liderul marcatorilor din acest sezon. Jucătorul lui Houston Rockets a marcat 44 de puncte în victoria cu 118-110 în faţa lui Phoenix Suns. Este al 20-lea meci al sezonului cu peste 40 de puncte în dreptul conducătorului de joc de la Rockets. Harden, care a mai avut opt recuperări şi şase assisturi, a ajuns la 27 de meciuri consecutive cu cel puţin 30 de puncte marcate, fiind a treia cea mai lungă astfel de serie din istoria NBA.

Cel mai spectaculos meci al serii a fost cel dintre Washington Wizards şi Atlanta Hawks, încheiat cu 266 de puncte pe tabelă. Oaspeţii din Washington au avut iniţiativa în primele minute ale partidei, însă echipa din Atlanta a preluat conducerea de la mijlocul primului sfert şi nu a mai cedat-o până la final. S-a terminat 137-129 pentru Hawks, care au urcat pe locul 12 în Conferinţa de Est.

Surpriza a reuşit-o Detroit Pistons, echipă din afara zonei de playoff în Conferinţa de Est, care i-a învins fără drept de apel pe liderii din Conferinţa de Vest, cei de la Denver Nuggets, şi i-au dat astfel jos de pe primul loc. Andre Drummond a fost omul meciului în victoria cu 129-103 a echipei din Motor City.

Afla mai multe despre: videohouston rocketsjames hardennba 

viewscnt
Articole similare