Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Harry Kane e de neoprit în fotbalul european. Nici măcar Messi sau Ronaldo n-au reuşit să atingă o asemenea performanţă

VIDEO | Harry Kane e de neoprit în fotbalul european. Nici măcar Messi sau Ronaldo n-au reuşit să atingă o asemenea performanţă
Comentarii

Atacantul lui Tottenham, Harry Kane, a devenit primul jucător care marcat nouă goluri în primele sale nouă meciuri jucate în Liga Campionilor.

Internaţionalul englez a înscris în minutul 35 al partidei cu Juventus, când echipa sa era condusă, scor 0-2. Până la urmă, Tottenham a scos o remiză în deplasarea de la Torino, după golul marcat de Eriksen, scor 2-2 (REZUMATUL VIDEO AICI).

A fost al şaptelea gol reuşit de Kane în această ediţie a competiţiei, la al şaselea meci jucat. Harry Kane mai avea două goluri înscrise în Liga Campionilor, în cele trei apariţii din sezonul trecut.

Conform site-ului uefa.com, în primele sale nouă partide jucate în Liga Campionilor, golgheterul all-time al competiţiei, Cristiano Ronaldo (114 goluri/146 de meciuri), nu a reuşit să marcheze niciun gol, în timp ce Lionel Messi (97 de goluri/121 de meciuri) a punctat doar de două ori.

În vârstă de 24 de ani, Harry Kane a înscris 33 de goluri, în 34 de meciuri jucate în acest sezon, fiind cel mai bun marcator din primele cinci campionate ale Europei.

Afla mai multe despre: harry kanetottenhamuefatorinojuventuscristiano ronaldo 

viewscnt
Articole similare