Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Haţegan a reuşit să-i scoată din minţi pe cei de la Lazio. Simone Inzaghi le-a cerut explicaţii arbitrilor români

VIDEO | Haţegan a reuşit să-i scoată din minţi pe cei de la Lazio. Simone Inzaghi le-a cerut explicaţii arbitrilor români
Comentarii

Ovidiu Haţegan a reuşit să-i enerveze pe cei de la Lazio, care i-au reproşat că nu a dat o lovitură de la 11 metri în finalul primei reprize cu Salzburg.

Haţegan a fost delegat la meciul dintre Lazio şi Salzburg şi a reuşit să stârnească din nou controverse. În finalul primei reprize, Luis Alberto a încercat să treacă de un adversar în careu, dar a căzut şi a cerut penalty. Haţegan a lăsat însă jocul să continue.

După ce a fluierat finalul primei reprize, jucătorii lui Lazio au mers să-i ceară socoteală. Simone Inzaghi a intervenit însă, pentru a nu exista riscul ca vreunul dintre jucătorii săi să fie eliminaţi. În schimbe, le-a cerut şi el socoteală lui Haţegan şi Colţescu.

Brigada de la Lazio - Salzburg a fost formată din Ovidiu Haţegan, Octavian Şovre, Sebastian Gheorghe, Radu Ghinguleac, Istvan Kovacs şi Sebastian Colţescu.

Afla mai multe despre: europa leaguelaziosalzburgovidiu hategan 

viewscnt
Articole similare