Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Helmuth Duckadam a decis pe ce drum va apuca în continuare, după despărţirea de FCSB. "Am şi eu o vârstă"

VIDEO | Helmuth Duckadam a decis pe ce drum va apuca în continuare, după despărţirea de FCSB. "Am şi eu o vârstă"

Fotbal

Comentarii

Legendarul portar al Stelei, Helmuth Duckadam (61 de ani), pare decis să nu se mai implice niciodată în fotbal. Dezamăgirea trăită recent, din postura de preşedinte de imagine al celor de la FCSB, i-a schimbat optica despre viaţă, iar priorităţile sale par să fi schimbat după această experienţă.

După 10 ani în slujba vicecampioanei României, FCSB, Helmuth Duckadam a fost îndepărtat extrem de uşor de patronul echipei, Gigi Becali, cel care a găsit de cuviinţă să-i reducă salariul până la 2.000 de lei pe lună, o sumă infimă pentru omul care a apărat patru lovituri de pedeapsă la Sevilla, împotriva Barcelonei, în finala Cupei Campionilor Europeni din 1986.

Modul în care a fost tratat de Gigi Becali a lăsat i-a schimbat percepţia despre viaţă şi despre viitor fostului portar. Acesta nu îşi mai doreşte să activeze în fotbal vreodată şi şi-ar dori să petreacă mult mai mult timp alături de familie. Helmuth Duckadam a fost prezent la sediul FRF pentru a reprezenta clubul UTA la tragerea la sorţi a ţintarului play-off-ului din Liga a II-a, însă nu are de gând să lucreze nici în cadrul clubului la care a făcut primii paşi în fotbal.

"(O să vă mai vedem în fotbal?) Nu, chiar nu. (Nu există nicio şansă să vă implicaţi la Arad?) Nu, nici la Arad, nici în altă parte. O să îmi văd de viaţa mea şi o să mergem pe alte drumuri dar cu fotbalul am terminat-o. Am şi eu o vârstă. Trebuie să recunosc că am obosit, nu a fost chiar uşor 10 ani, dar trebuie să recunosc că au fost frumoşi, dar acum facem o pauză lungă, lungă", a declarat Duckadam, astăzi, de la sediul FRF.

Afla mai multe despre: fotbal 

viewscnt
Articole similare