Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Hermannstadt a pierdut cu 1-4, dar Miriuţă acuză arbitrajul: "Şi-a bătut joc". Când se joacă întregul sezon

VIDEO | Hermannstadt a pierdut cu 1-4, dar Miriuţă acuză arbitrajul: "Şi-a bătut joc". Când se joacă întregul sezon

Hermannstadt​

Comentarii

Într-o partidă disputată vineri în play-out-ul Ligii 1, FC Hermannstadt a pierdut în deplasare, scor 1-4, cu Gaz Metan Mediaş. Cu toate că scorul este categoric, Vasile Miriuţă, antrenorul oaspeţilor, a avut reproşuri şi pentru arbitrul partidei.

"Arbitrul şi-a bătut şi el joc. Un fault în afara careului, l-a pus 11 metri. Noi cu Călăraşi am avut două 11 metri şi nu am primit niciunul. După 11 metri a căzut echipa. A venit şi al treilea gol, cel din lovitură liberă, normal că.... Indiferent ce echipă este... Şi Barcelona cade la 3-0", a fost nemulţumirea lui Miriuţă după meciul cu Gaz Metan. Cu toate acestea, tehnicianul în vârstă de 50 de ani recunoaşte că rezultatul ar fi fost acelaşi: "S-a rupt jocul la 2-0. Dar, până la urmă, pierdeam 1-0, 3-0 sau 4-1, tot acolo".

Cu 19 puncte, FC Hermannstadt rămân pe locul de baraj, iar Miriuţă susţine că întreg sezonul se joacă etapa viitoare, în direct la Telekom Sport, în meciul cu ultima clasată, Concordia Chiajna: "Trebuie să batem neapărat Chiajna". 

Afla mai multe despre: vasile miriutafc hermannstadt 

viewscnt
Articole similare