Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Hermannstadt a rămas în Liga 1, dar Miriuţă nu mai rămâne: "Am trei oferte". Mureşan vrea să îl păstreze, dar antrenorul s-a decis

VIDEO | Hermannstadt a rămas în Liga 1, dar Miriuţă nu mai rămâne: "Am trei oferte". Mureşan vrea să îl păstreze, dar antrenorul s-a decis

Hermannstadt​

Comentarii

FC Hermannstadt a câştigat barajul, scor 2-1 la general, şi a rămas în Liga 1, însă pentru Vasile Miriuţă sunt şanse mici să mai rămână la Sibiu. Antrenor a recunoscut că are oferte şi dezvăluie unde ar vrea să antreneze din sezonul viitor.

"Mâine o să am o discuţie cu conducerea şi vom vedea. Voi vorbi şi cu familia, vom lua o decizie împreună dacă mai rămânem sau nu. Am trei oferte, ştie şi conducerea. Toate sunt din străinătate, dar dacă ar fi să optez pentru una ar fi cea din Ungaria. Aş fi mai aproape de casă, pentru că fiica mea are 10 ani şi mă doreşte lângă ea. Hai tati acasă, acum să vedem ce decizie voi lua mâine cu familia", a declarat Miriuţă, imediat după ce echipa sa a rămas în Liga 1. 

În ultimele zile au apărut informaţii conform cărora Miriuţă deja s-ar fi înţeles cu Kisvarda, din Ungaria, echipă la care evoluează mai mulţi jucători români, printre care şi Gheorghe Grozav. 

La final, Iuliu Mureşan a apărut cu Miriuţă, despre care a spus că ar vrea să îl ţină la echipă, dar antrenorul pare să fie convins să plece. 

După probabil ultimul său meci la Sibiu, tehnicianul în vârstă de 50 de ani a ţinut să îşi felicite jucătorii pentru performanţa obţinută: "Am jucat aproape un an în deplasare, nu am avut condiţii de antrenament, dar băieţii merită toate laudele, pentru că ce au reuşit ei nu ştiu dacă reuşea altă echipă".

Afla mai multe despre: miriutaiuliu muresanhermannstadt 

viewscnt
Articole similare