Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Hermannstadt - Dunărea Călăraşi 2-1! Final incendiar la Sibiu! "Tati" Miriuţă merge la baraj, Dan Alexa a picat în "B" după un gol în minutul 90+6

VIDEO | Hermannstadt - Dunărea Călăraşi 2-1! Final incendiar la Sibiu! "Tati" Miriuţă merge la baraj, Dan Alexa a picat în "B" după un gol în minutul 90+6galerie foto

Superliga

Comentarii

În ultima etapă a play-out-ului, FC Hermannstadt a învins pe teren propriu, 2-1, Dunărea Călăraşi.

Hermannstadt s-a salvat de la retrogradare, dar un meci incredibil cu Dunărea Călăraşi. S-a dat o bătălie aprigă, săracă în faze de poartă în prima repriză. Ammari a ratat cea mai mare ocazie de gol a primului act.

Meciul s-a încins în ultimul sfert de oră. Steliano Filip a înscris superb primul său gol din acest sezon şi părea că Dunărea se va menţine în Liga I. Sibienii nu au renunţat la luptă, iar Tsoumou a reuşit egalarea în minutul 85. Atacantul congolez a irosit apoi o şansă imensă. Nervii au cedat în final, când jucătorii celor două echipe s-au luat la bătaie. Blănaru a fost eliminat, iar Alexa a fost trimis în tribună.

În ultimul minut, rezerva Lendric a declanşat nebunia la Sibiu cu golul care a menţinut-o pe Hermannstadt în prima ligă.


VIDEO | Hermannstadt - Călăraşi 2-1
A marcat: Tsoumou 85', Lendric 90+6 / St. Filip 77'

Echipele de start

Hermannstadt: Căbuz - Măţel, Dandea, Stoica, Tătar - Dâlbea, Antonov - Jazvic, Offenbacher, Dumitriu - Blănaru
Dunărea Călăraşi: Straton - Gligorov, Dobrosavlevici, Luchin, Mendy - Enache, Simion, Honciu, Souda - Iancu, Ammari

Min. 90+6: GOOOOL Hermannstadt! Lendric a dat lovitura în al şaselea minut de prelungire. 

Min. 90+2: Final incendiar! Jucătorii s-au luat la bătaie pe teren. Dan Alexa a fost trimis în tribună. 

Min. 89: Dublă ocazie Hermannstadt! Straton îi scoate şutul lui Tsoumou, iar la următoarea fază Stoica trimite cu capul pe lângă. 

Min. 85: GOOOL Hermannstadt! Tsoumou egalează printr-o lovitură de cap şi va fi un final incendiar. 

Min. 77: GOOOL Dunărea! Bourceanu îi pasează minunat lui Steliano Filip, care înscrie cu un voleu bine plasat la colţul lung. 

Min. 68: Ocazie Hermannstadt! Popovici a ratat o ocazie imensă. 

Min. 52: O nouă ocazie importantă pentru Dunărea Călăraşi! De data aceasta, Gabi Enache a fost aproape de a îşi trece numele pe tabelă. 

Min. 45: Ocazie uriaşă! Dunărea a trecut pe lângă deschiderea scorului. Ammari a trimis mingea pe lângă Căbuz, dar totodată balonul a trecut şi pe lângă poartă. 

Min. 44: Ocazie Dunărea! Gabi Enache şutează din marginea careului cu piciorul stâng, dar Căbuz prinde din două încercări. 

Min. 28: Meciul se încinge! Ammari îl încearcă pe Căbuz de la distanţă. 

Min. 25: Prima ocazie de gol! Blănaru pătrunde în careu şi trimite inteligent către Tsoumou, dar Straton intervine la timp şi îl blochează pe vârful gazdelor. 


Update: Partida este amânată până la ora 19:00. Dacă meciul nu se va putea juca nici la acea oră, va fi reprogramat pentru mâine la ora 17:00

Update: Se pare că partida va fi amânată cu 15 minute. Ovidiu Haţegan va inspecta din nou gazonul la ora 18:45

Update: A început din nou să plouă (torenţial) la Sibiu. Organizatorii fac tot posibilul pentru ca partida să se poată desfăşura în condiţii măcar decente. Din informaţiile Telekom Sport s-a făcut apel chiar şi la pompieri


Ploaia care a picat la Sibiu pune însă în pericol desfăşurarea meciului. Imaginile surprinse de Telekom Sport sunt grăitoare.

Dunărea Călăraşi ocupă locul 12 cu 25 de puncte. FC Hermannstadt este clasată pe locul 13 cu 24 de puncte. Elevii lui Alexa sunt avantajaţi şi de un rezultat de egalitate, dar Sibiul este obligată să câştige pentru a prinde barajul de menţinere în Liga 1

 Galerie foto

Afla mai multe despre: hermannstadt 

viewscnt
Articole similare