Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Hermannstadt - FC Botoşani 0-1. Papa a marcat golul victoriei pentru echipa lui Croitoru

VIDEO | Hermannstadt - FC Botoşani 0-1. Papa a marcat golul victoriei pentru echipa lui Croitoru

Superliga

Comentarii

Primul meci al zilei de sâmbătă în Liga I a fost cel dintre Hermannstadt şi FC Botoşani. Moldovenii s-au impus cu 1-0, după golul marcat de Papa, în minutul 47.

Calificarea în optimile Cupei României le-a dat elan celor de la Botoşani şi în campionat. Moldovenii au obţinut prima victorie în ultimele opt meciuri, 1-0, cu Hermannstadt. Sibienii au ratat cea mai mare ocazie a primei reprize. Caiado a lovit bara.

Imediat după pauză, Botoşani a deschis scorul, printr-o lovitură de cap imparabilă a lui Papa. Gazdele puteau restabili egalitatea, însă Debeljuh a ratat ţinta. Brazilianul Joalisson a fost şi mai aproape de golul egalizator. Nu s-a mai marcat până la final, iar Botoşani s-a apropiat de locurile de play-off cu această victorie. Hermannstadt rămâne cu 10 puncte. 


Hermannstadt - FC Botoşani 0-1 (Papa 47)

Echipele de start

  • FC Hermannstadt: Cristiano – Buşu, O. Viera, Luchin, Opruţ – Romario, Taira – Petrescu, Yazalde, Caiado – Sîntean
  • FC Botoşani: Pap – Patache, Haruţ, Chindriş, Ţigănaşu – Rodriguez, Papa – M. Roman, Ongenda, Askovski – Moussa

Min. 47: GOOOL FC Botoşani. Albanezul Enriko Papa deschide scorul cu o lovitură superbă de cap.

Pauză.

Min. 44: Ocazie FC Botoşani. Rodriguez execută bine o lovitură liberă din marginea careului de 16 metri, mingea trecând puţin peste poartă după ce şterge zidul.

Min. 39: Ocazie FC Botoşani, prin Moussa.

Min. 25: Ocazie FC Botoşani. Ashkovski şutează în blocaj.

Min. 24: Gazdele cer penalty.

Min. 16: Bară Hermannstadt. Caiado trimite în bară.

Hermannstadt şi FC Botoşani au fost implicate miercuri în singurele dueluri între echipe din Liga I din 16-imile Cupei României. Ambele s-au calificat, doar că molodvenii ar putea să nu se bucure de prezenţa în optimi din cauza unei greşeli a staffului administrativ, care la întâlnirea cu CFR Cluj nu ar fi trecut pe foaia de joc şase fotbalişti formaţi la nivel naţional, aşa cum cere regulamentul. Astfel este foarte posibil ca FC Botoşani să piardă meciul decis la loviturile de departajare.

  • LIVE VIDEO | Hermannstadt - FC Botoşani, sâmbătă, 14:30, Telekom Sport 1

Fără victorie în Liga I de şapte etape, Mihai Roman & Co au ajuns pe loc de play-out după ce au fost şi umiliţi de Chindia în ultima etapă chiar pe teren propriu, scor 3-0. Exact echipa de care sibienii au trecut în 16-imile Cupei României, după un succes obţinut în inferioritate numerică. Culmea, Chindia era şi ultima formaţie bătută de trupa lui Costel Enache în campionat. A fost una dintre cele trei victorii ale lui Hermannstadt în acest tur al sezonului regulat. Va fi de altfel ocazia lui Costel Enache de a fi acum advesarul fostei sale echip. Antrenorula  condus-o pe FC Botoşani timp de uns ezon şi jumătate înainte să accepte oferta Astrei. 

Afla mai multe despre: fc botoşanihermannstadtcostel enache 

viewscnt
Articole similare