Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Hermannstadt - FCSB 1-3. Liderul a întors meciul în repriza a doua

VIDEO | Hermannstadt - FCSB 1-3. Liderul a întors meciul în repriza a doua

Superliga

Comentarii

FCSB a întors partida de la Târgu Mureş după pauză. Condusă cu 1-0 de gazde, formaţia lui Dică a revenit pe tabela de marcaj prin ”dubla” lui Tănase şi reuşita splendidă a lui Gnohere

FCSB nu a făcut o primă repriză foarte bună la Târgu Mureş. Până la intrarea lui Olimpiu Moruţan, băieţii lui Dică au avut reale probleme în a-şi crea ocazii de gol la poarta lui Căbuz.

Gazdele au reuşit să deschidă scorul în minutul 25, prin Răzvan Dâlbea. Acesta a profitat de o minge respinsă greşit în faţă de Bălgrădean şi a reluat nestingherit în poarta acestuia. Formaţia lui Pelici putea chiar să-şi majoreze avantajul, dar Blănaru (minutul 27) şi Nkololo (minutul 39) au ratat două bune ocazii de gol în situaţii avantajoase.

La scurt timp de la ratarea lui Nkololo, FCSB a reuşit să egaleze prin Tănase, al cărui şut a fost deviat uşor către poarta lui Căbuz.

La reluare, roş-albaştrii au pus stăpânire pe meci şi au reuşit să marcheze de încă două ori. Moruţan a inventat o pasă spre Gnohere, care a driblat uşor şi a finalizat ca un veritabil număr 9. Apoi Tănase a reuşit ”dubla” şi a stabilit scorul final al partidei.

FCSB rămâne lider cu 21 de puncte şi se distanţează faţă de urmăritoarele sale. Hermannstadt e pe 13, cu 7 puncte din 10 meciuri jucate. Runda viitoare, formaţia lui Dică joacă împotriva Chiajnei, iar sibienii merg la Craiova.


LIVE | Hermannstadt - FCSB 1-3 (Dâlbea 25 / Tănase 41, 66, Gnohere 59)

ECHIPELE DE START:

Hermannstadt: Căbuz - Company, Mijuskovic, Stoica, Tătar - Dâlbea, Antonov- Serediuc, Chalkiadakis, NKololo - Tsoumou

FCSB: Bălgrădean - Benzar, Planic, Morais, Stan - Nedelcu, Popescu - Man, Tănase, Coman - Gnohere


Min 66: GOOOL FCSB! După ce a ratat mai devreme în situaţie de unu la unu, Tănase se revanşează şi punctează pentru 3-1

Min 65: Ocazie FCSB! Tănase ratează din poziţie favorabilă.

Min 59: GOOOL FCSB! Moruţan inventează o pasă de ”decar” adevărat, îl lansează pe Harlem Gnohere, iar golgeterul roş-albaştrilor finalizează cu calm, după o acţiune excelentă: 2-1 pentru FCSB

Min 46: A început repriza a doua. Dică face a doua schimbare: intră Teixeira, iese Coman

Pauză

Min 40: GOOOL FCSB! Man ţine bine de minge, Tănase primeşte şi şutează către poarta lui Căbuz. Cu ajutorul unei devieri, marchează golul egalizator.

Min 39: Ocazie mare Hermannstadt!!! Chalkiadakis pătrunde frontal şi centrează, îl găseşte pe Nkololo, dar acesta nu poate relua cu capul către poarta lui Bălgrădean. Centrarea grecului a fost puţin prea înaltă.

Min. 38: Schimbare la FCSB: Iese Ovidiu Popescu şi intră Olimpiu Moruţan.

Min 27: Ocazie Hermannstadt! Blănaru intră în careu şi şutează de lângă Morais, dar Bălgrădean respinge

Min 25: Gooool Hermannstadt!!! Răzvan Dâlbea deschide scorul în urma unui corner. Stoica a reluat cu capul, Bălgrădean a respins în faţă, iar Dâlbea a marcat fără probleme: 1-0 pentru gazde.

Min 18: Ocazie FCSB! Man reia din marginea careului mic, dar Căbuz este atent şi reţine

Min 3: Ocazie Hermannstadt! Chalkiadakis prinde un şut sănătos de la marginea careului, Bălgrădean reuşeşte să respingă în faţă

Min 1: A început meciul de la Târgu Mureş


Echipa antrenată de Dică are de luat o revanşă după umilinţa suferită contra celor de la FC Hermannstadt, în primăvară. Pe 1 martie 2018, timp în care Hermannstadt se afla în Liga 2, echipa sibiană învingea FCSB, pe teren propriu, cu scorul 3-0, şi se califica în semifinalele Cupei României, producând astfel cel mai mare şoc al ediţiei trecute a competiţiei.

Între timp, Hermannstadt a promovat în prima ligă, astfel că are ocazia să o întâlnească din nou pe echipa roş-albastră. Meciul de duminică seară va avea loc tot pe terenul echipei antrenate de Alexandru Pelici, însă nu la Sibiu, acolo unde stadionul din oraş se află în proces de renovare, ci la Târgu Mureş, loc în care formaţia nou-promovată îşi dispută partidele până când va reveni acasă.

LIVE VIDEO | Hermannstadt - FCSB, duminică, 21:00, la Telekom Sport. Probleme pentru Dică

Tehnicianul FCSB-ului are mari probleme de lot. Marko Momcilovic, Mihai Bălaşa, Mihai Pintilii sunt în continuare indisponibili din motive medicale, în timp ce Harlem Gnohere are şi el probleme şi este incert pentru jocul de duminică seară. Astfel, Dică va fi nevoit să improvizeze încă o dată, aşa cum a făcut-o şi în meciul câştigat la limită în faţa Unirii Alba Iulia, în 16-imile Cupei României.

Echipe probabile:

Hermannstadt: Căbuz - Company, Mijuskovic, Stoica, Tătar - Dâlbea, Antonov, Serediuc, Chalkiadakis, N'Kololo - Blănaru.

FCSB: Bălgrădean - Benzar, Planic, J. Morais, Stan - Nedelcu, O. Popescu - Man, Tănase, F. Coman - Rusescu.

Afla mai multe despre: fcsbhermannstadtcupa romaniei 

viewscnt
Articole similare