Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Hermannstadt, la al patrulea meci fără înfrângere! Miriuţă: „Nu am făcut o partidă strălucită dar puteam învinge”

VIDEO | Hermannstadt, la al patrulea meci fără înfrângere! Miriuţă: „Nu am făcut o partidă strălucită dar puteam învinge”

Superliga

Comentarii

Formaţia AFC Hermannstadt a încheiat la egalitate, scor 1-1 (0-0), meciul susţinut, luni, la Târgu Mureş, în compania echipei FC Botoşani, în etapa a XV-a a Ligii I.

„Putem să zicem că se putea mai mult, cu toate că la 1-0 pentru ei, eram mulţumit pe final şi cu un egal, am reuşit să marcăm dar părerea mea e că puteam şi câştiga, am avut acele trei ocazii în câteva minute. Dacă marcam acolo, poate altul era rezultatul. Poate ne egalau ei, nu ştim. A fost un meci nu tocmai plăcut pentru că au jucat două echipe, nici noi, nici ei nu ne-am dorit să pierdem, ăsta este adevărul. În situaţia noastră, orice punct contează şi până la urmă orice este un rezultat echitabil.

Ne-am fi dorit să jucăm ieri, binîenţeles dar cu natura nu te pui, am jucat astăzi la 14.00. Părerea mea e că nu am făcut o partidă strălucită dar puteam învinge”, a spus Vasile Miriuţă.

Despre execuţia lui Tătar: „Dacă aş avea un stângaci în echipă, l-aş lăsa şi pe acela să bată. Dar, din păcate, nu am niciun stângaci în echipă, bate Tăti şi bate foarte bine”.

15 meciuri, 15 goluri, 15 puncte

„Suntem vreo şapte echipe acolo, despărţite la un punct, două în clasament . 21.15 este bine că nu am pierdut astăzi, puteam să câştigăm dar important este să rămânem acolo aproape de pluton, de plutonul de şase, să facem cât mai multe puncte până la iarnă”, a mai spus Vasile Miriuţă.

Afla mai multe despre: hermannstadtvasile miriuta 

viewscnt
Articole similare