Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Hermannstadt se mută cu totul la Piteşti. Miriuţă despre unul dintre jucătorii săi: "Doar eu şi nevastă-sa mai avem încredere în el"

VIDEO | Hermannstadt se mută cu totul la Piteşti. Miriuţă despre unul dintre jucătorii săi: "Doar eu şi nevastă-sa mai avem încredere în el"

Hermannstadt​

Comentarii

Fără stadionul propriu gata, sibienii au ales să stea la Piteşti şi pentru antrenamente, nu numai pentru meciuri. Pentru Hermannstadt urmează un meci în Trivale cu Poli Iaşi

Pe locul 11 în Liga I, FC Hermannstadt îşi joacă meciurile de acasă la Piteşti. Antrenorul Vasile Miriuţă a ales să îşi mute echipa în Trivale şi între partide. "Începând de astăzi, casa noastră va fi Piteştiul. Poate că era mai bine la Târgu Mureş, dar nu am mai fost lăsaţi să jucăm acolo. Ne vom muta la Piteşti trei-patru zile pe săptămână. I-am rugat pe şefii mei să ne ofere condiţii acolo, pentru că te costă bani să stai patru zile departe de casă", a declarat antrenorul sibienilor.

Miriuţă a glumit pe seama lui Blănaru, atacant care a înscris de trei ori în toamnă, dar care s-a oprit în octombrie cu golurile: "Şi în Blănaru am mare încredere, cu toate că unii cârcotaşi îl critică. Eu i-am spus că în afară de mine de nevastă-sa nimeni nu mai are încredere îl el, aşa că demonstrează-mi şi sparge gheaţa aia! Sunt sigur că va marca <Blană>" .

Hermannstadt - Poli Iaşi se joacă duminică, de la ora 17:00, în direct pe Telekom Sport 1.

Afla mai multe despre: miriutablanarugolurihermannstadtpitesti 

viewscnt
Articole similare