Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Hertha Berlin - Borussia Dortmund. Spectacol total, final incandescent şi o eliminare aşa cum n-ai mai văzut

VIDEO | Hertha Berlin - Borussia Dortmund. Spectacol total, final incandescent şi o eliminare aşa cum n-ai mai văzut

Borussia Dortmund

Comentarii

După 2-2 în meciul din turul campionatului, Hertha şi Dortmund au fost la câteva secunde să repete rezultatul şi la Berlin. Kalou a deschis scorul în minutul patru, cu ajutorul lui Burki. Şi Borussia a înscris cu noroc.

Şutul lui Delaney a fost deviat de Rekik şi a intrat în poartă. Apoi, Kalou a reuşit dubla din penalty şi a bifat totodată cel de-al şaselea său gol împotriva lui Dortmund. Echipa lui Favre a întors scorul după pauză. Zagadou a înscris pentru 2 la 2.

Cu cinci minute înainte de final, Torunarigha a fost eliminat, iar Borussia a luat cu asalt poarta lui Jarstein. Reus a marcat golul victoriei în prelungirile partidei şi a trimis-o din nou pe Dortmund pe primul loc, cel puţin temporar. În ultimul minut, Ibisevic s-a ales şi el cu un cartonaş roşu, după ce şi-a vărsat frustrarea pe Burki.

Huub Stevens nu a putut schimba prea pentru primul său meci din al treilea mandat de pe banca lui Schalke. Olandezul care l-a înlocuit pe Tedesco a revenit cu o înfrângere ca antrenor al minerilor.

Leipzig s-a impus la Gelsenkirchen. Werner a înscris unicul gol al partidei, după ce Poulsen lovise bara în aceeaşi fază. Leipzig a urcat pe locul al treilea, în timp ce Schalke a căzut pe 15 şi are cinci eşecuri consecutive, în toate competiţiile.

Afla mai multe despre: borussia dortmund 

viewscnt
Articole similare