Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Higuain i-a lăsat pe toţi fără replică de la primul meci în Anglia! Moment incredibil: Ce s-a întâmplat când Chelsea a primit penalty

VIDEO | Higuain i-a lăsat pe toţi fără replică de la primul meci în Anglia! Moment incredibil: Ce s-a întâmplat când Chelsea a primit penaltygalerie foto

Chelsea

Comentarii

Transferat la Cheslsea în acastă iarnă, Gonzalo Higuain a debutat ca titlular în tricoul londonezilor, în partida de Cupă cu Sheffield Wednesday, câştigată cu 3-0.

Fanii "albaştrilor" au sperat la un debut cu gol pentru argentinian, însă acesta nu a marcat, deşi a avut o şansă unică să-şi treacă numele pe lista marcatorilor în minutul 26, când Chelsea a primit un penalty.

Dacă de obicei există discuţii privind executarea penalty-urilor pentru că doi jucători insistă ca ei să bată, la meciul de aseară am asistat la un moment în sens invers.

Willian era cel desemnat să execute, dar brazilianul a încercat să-i ofere argentinianului mingea. Higuain a refuzat însă şi i-a transmis lui Willian că el trebuie să bată penalty-ul, aşa cum fusese stabilit. Un gest de un fair-play incredibil, lăudat la unison de fanii lui Chelsea, care au văzut în asta dorinţa lui Higuain de a înscrie primul său gol la Chelsea fără vreun "ajutor".

  • Willian: "Am vrut să-i dau mingea! Mi-am dorit ca el să înscrie primul gol în acest meci. Dar va veni în curând!"



Willian a transformat penalty-ul, iar până la final, Chelsea a mai înscris de două ori, fără însă că Higuain să-şi treacă numele pe lista marcatorilor.


Următoarea şansă pentru Higuain ar putea veni miercuri, când Chelsea joacă pe terenul lui Bornemouth, în campionat.

 

 Galerie foto

Afla mai multe despre: willianhiguainchelsea 

viewscnt
Articole similare