Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Honved - U Craiova, scor 0-0, în prima manşă a turului 2 preliminar din Europa League. Ratări multe, niciun gol. Calificarea se joacă în Bănie

VIDEO | Honved - U Craiova, scor 0-0, în prima manşă a turului 2 preliminar din Europa League. Ratări multe, niciun gol. Calificarea se joacă în Bănie

UEFA Europa League

Comentarii

Universitatea Craiova a remizat, joi, în deplasare, scor 0-0, în compania echipei Honved Budapesta, în prima manşă a turului al doilea preliminar al Europa League.

Universitatea Craiova a dominat-o pe Honved în meciul tur din Ungaria, dar a trebuit să se mulţumească doar cu un 0-0.

La Gyor, Bărbuţ putea deschide scorul pentru olteni încă din minutul 3. Replica a dat-o fostul jucător al lui Liverpool, David Ngog, care l-a întins serios pe Pigliacelli. După pauză, Papură l-a aruncat în luptă pe Mihai Roman, iar ocaziile au început să se înmulţească la poarta maghiarilor. Vătăjelu a irosit o şansă uriaşă din pasa acestuia.

Cea mai mare ocazie de gol a oltenilor i-a aparţinut lui Bărbuţ, care a tras dezamăgitor dintr-o poziţie ideală. În prelungiri, Roman i-a pus mingea pe tavă lui Keljic, dar croatul şi-a bătut şi el joc de ocazie, iar Honved - Universitatea s-a terminat 0-0.

Honved - Universitatea Craiova 0-0

  • Meciul poate fi urmărit în direct aici: https://www.mediaklikk.hu/m4-elo

Echipele de start:

Honved: Lefkovits - Uzoma, Batik, Kamber (C), Lovric, Kukoc - Gazdag, Kesztyus, Bano-Szabo - Ngog, Moutari. 
Rezerve: Berla - Kulach, Hegedus, Cipf, Niba, Egerszegi, Ikenne.
Antrenor: Giuseppe Sannino.

U Craiova: Pigliacelli - Martic, Acka, Kelic, Bancu (C) - Cicâldău, Mateiu, Qaka - Bărbuţ, C. Fortes, Vătăjelu.
Rezerve: Popescu - Tiago Ferreira, Briceag, Roman, Vlădoiu, Ivanov, V. Constantin.
Antrenor: Corneliu Papură.


Final.

Min. 90+4: Încă o ocazie uriaşă pentru Craiova. Vătăjelu execută o lovitură liberă din stânga, spre bara a doua, de unde Mihai Roman recentrează cu capul pentru Renato Kelic, care trimite puţin peste poartă.

Min. 71: Ratare incredibilă a lui Cristi Bărbuţ. Roman a pătruns în stânga şi i-a trimis excelent în faţa porţii lui Cristi Bărbuţ, care a reluat modest, în braţele portarului, din poziţie ideală.

Min. 58: Ocazie Craiova. Acelaşi Vătăjelu îşi încearcă norocul din afara careului, cu un şut cu piciorul drept, însă mingea trece puţin pe lângă stâlpul din dreapta porţii lui Honved.

Min. 51: Ocazie imensă pentru Bogdan Vătăjelu, care reia din cădere, însă în blocaj, după o incursiune în flancul drept a lui Mihai Roman.

Min. 46: Se reia jocul. La pauză, Corneliu Papură îl introduce pe Mihai Roman în locul lui Carlos Fortes.

Pauză la Gyor: Honved - U Craiova 0-0

Min. 45+8: Galben pentru Nicuşor Bancu. Căpitanul Universităţii Craiova îl faultează pe Gazdag şi este sancţionat.

Min. 45+1: Prima repriză se prelungeşte cu nu mai puţin de opt minute, meciul fiind întrerupt de două ori la accidentările suferite de Acka şi Bancu.

Min. 27: Ocazie imensă pentru Honved. N'Gog reia de lângă Bancu, iar Pigliacelli, deşi prins pe contre-pied, reuşeşte să scoată în corner. În aceeaşi fază, Bancu a fost lovit de atacantul gazdelor, fiind umplut de sânge, precum Acka. Totuşi, arbitrul a lăsat jocul să continue şi a acordat corner.

Min. 21: Meciul se reia după aproximativ patru minute de îngrijiri medicale pentru cei doi jucători. Ambii pot continua.

Min. 17: Duel tare în careul oltenilor. Acka se ciocnceşte cap în cap cu Lovric, iar cei doi se aleg cu răni serioase şi au nevoie de îngrijiri medicale. Acka pare, însă, să aibă probleme mai mari.

Min. 16: Încă o ocazie pentru olteni. Acelaşi Cicâldău execută excelent un corner din stânga, la a doua bară, acolo unde Carlos Fortes se înalţă şi reia puţin pe lângă.

Min. 3: Ocazie Craiova. Bărbuţ reia din interiorul careului mic în plasa laterală, după o centrare a lui Cicâldău din lovitură liberă.

Min. 1: A început meciul.

Deşi rezultatele din meciurile amicale n-au fost cele mai bune, Corneliu Papură are parte de un debut excelent de sezon pe banca oltenilor. Universitatea Craiova marchează pe bandă rulantă şi are deja patru victorii obţinute în tot atâtea meciuri disputate. Următoarea partidă pentru olteni este cea din Ungaria. Echipa pregătită de Papură joacă pe terenul lui Honved, joi, de la ora 19:55, în prima manşă a turului doi preliminar din Europa League.

Honved - Universitatea Craiova, LIVE TEXT pe telekomsport.ro, joi, ora 19:55

Primul meci oficial jucat de Universitatea Craiova în noul sezon a avut loc pe 11 iulie. Cu Michael Essien în teren, Sabail a părut a fi adversarul perfect pentru a debuta într-o nouă stagiune. Oltenii n-au avut nicio problemă, s-au impus cu 3-2 şi au luat o opţiune serioasă pentru calificarea în turul secund al Europa League.

Au urmat alte două victorii cu acelaşi scor, una cu Academica Clinceni, în prima etapă din noul sezon al Ligii I, iar cealaltă în returul cu Sabail. Imediat după a doua partidă cu azerii, Universitatea Craiova a mers pe Arena Naţională pentru duelul cu Dinamo, o echipă rănită, care, în startul sezonului, a pierdut, 0-5, în deplasarea de la FC Viitorul. La capătul unui meci marcat de problemele de sănătate avute de Eugen Neagoe, care a leşinat pe banca de rezerve, echipa lui Corneliu Papură s-a impus cu 2-0, graţie golurilor marcate de Bărbuţ şi de Roman.

Rezumat VIDEO Dinamo - Universitatea Craiova

Honved - Universitatea Craiova, LIVE TEXT pe telekomsport.ro, joi, ora 19:55

Dacă oltenii au trecut de Sabail, pentru a ajunge în această fază a competiţiei, Honved a fost nevoită să treacă de echipa lui Liviu Antal. Maghiarii s-au impus, pe propriul teren, cu 3-1, apoi, în deplasarea de la Zalgiris, au scos o remiză, 1-1, şi au obţinut calificarea în turul secund al preliminariilor.

Afla mai multe despre: craiovahonvedeuropa league 

viewscnt
Articole similare