Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO Hora n-a uitat că a trecut pe la echipa lui Gigi Becali :) ”Dumnezeu ţine cu cei puternici!”

VIDEO Hora n-a uitat că a trecut pe la echipa lui Gigi Becali :) ”Dumnezeu ţine cu cei puternici!”

Gaz Metan Mediaș

Comentarii

Gaz Metan Mediaş a învins, sâmbătă, în deplasare, cu scorul de 3-2, echipa Academica Clinceni, într-un meci din etapa a XXV-a a Ligii I, în care gazdele au condus cu 1-0. Au marcat Vojtus ‘3, ’82 (penalti) pentru Academica şi Chamed ’36, Hora ’41 şi Buş ’49 pentru Gaz Metan.

La finalul partidei tensionate de la Clinceni, Ioan Hora a vorbit despre meci şi a subliniat implicarea Divinităţii în rezultatul final al jocului:

”În primul rând cred că trebuie felicitată toată echipa pentru această victorie, a fost una muncită din plin şi cred că la final am meritat până la urmă să câştigăm aceste 3 puncte. De la 3-1 am început să ne conservăm, să ţinem de rezultat şi asta nu a fost benefic pentru noi. Dar până la urmă Dumnezeu ţine cu cei puternici. Sau norocul ţine cu cei puternici” a mărturisit Hora, la finalul partidei.

Fostul atacant de la FCSB a marcat golul doi al echipei sale în deplasarea de la Clinceni. Chamed şi Buş au marcat celelalte goluri ale medieşenilor.

Eliminat pe finalul meciului, Edward Iordănescu nu va sta pe bancă la partida din etapa viitoare contra celor de la Dinamo: ”Fără Mister o să trebuiască să dăm ce avem mai bun ca să câştigăm aceste trei puncte. E primordial să ajungem în playoff şi ţine doar de noi” a mai spus Hora, după meciul de la Clinceni.

Afla mai multe despre: ioan horagaz metan mediaş 

viewscnt
Articole similare