Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Video HORROR! Cum poate arăta piciorul lui Florin Gardoş după sute de zile pierdute din cauza accidentărilor: "M-am gândit să mă retrag"

Video HORROR! Cum poate arăta piciorul lui Florin Gardoş după sute de zile pierdute din cauza accidentărilor: "M-am gândit să mă retrag"

Superliga

Comentarii

Florin Gardoş (31) a vorbit pe larg despre momentele grele pe care le-a avut în fotbal, din cauza accidentărilor care l-au forţat să lipsească sute de zile de pe terenul de fotbal.

Imagini cu piciorul lui Florin Gardoş după accidentări

Fundaşul lui U Craiova se simte bine acum, dar urmările operaţiilor suferite în ultimii ani sunt vizibile. Ghinionul s-a ţinut scai de român începând cu perioada Southampton şi, inclusiv, în perioada de la Craiova.

"Fiecare antrenament pentru mine e o bucurie în acest moment şi fiecare antrenament e foarte util. Mă simt foarte bine, sunt fericit că din punct de vedere medical am fost bine la începutul pregătirii şi am putut să vin în cantonament, acesta era obiectivul meu şi că pot să fac pregătirea fizică. Dacă aş fi ratat cantonamentul, mi-ar fi fost mult mai greu să îmi intru în ritm, să îmi revin. Cel mai greu mi-a fost în momentul în care am aflat diagnosticul, iar ruptură de ligament. Cred că a fost al doilea cel mai greu moment din cariera mea. Câteva ore am rămas pur şi simpu blocat, nu ştiam ce să fac, care e următorul pas. Pe urmă recuperarea a fost mai uşoară decât prima dată, probabil pentru că ştiam ce mă aşteaptă şi chiar a mers totul foarte bine. În primul rând începi să îţi pui iar fel şi fel de întrebări, de ce iar, de ce acum, de ce s-a întâmplat", a declarat Florin Gardoş.  

Imagini cu piciorul lui Florin Gardoş, la minutul 03:50:

Florin Gardoş, despre accidentările repetate

Fostul internaţional român şi-a continuat mărturia despre calvarul său: "Răspunsuri nu găseşti, oricât ai sta să te întrebi nu prea găseşti, mai ales când ai câte am avut eu în ultimii ani, una după alta, fel şi fel de accidentări. Treci peste gândindu-te că aşa e în viaţă, indiferent că vorbim de un sport sau de viaţă în general. Sunt puţini fotbalişti, sportivi în general sau oameni care au reuşit în viaţă care să nu fi trecut printr-un moment greu şi să nu fi trebuit să o ia iarăşi de la zero. 

Am avut momente (n.r. - când voia să se retragă), nu pot să mint că nu am avut momente. Am avut poate şi noroc că am avut oameni lângă mine care m-au încurajat şi mi-au spus că nu am de ce să renunţ. Aş simţi că îmi irosesc talentul, am 31 de ani. Dacă aveam 34 sau 35, atunci sigur ziceam gata. Când am fost în Anglia şi m-am accidentat prima oară aveam psiholog la echipă şi am lucrat în acea perioadă cu el şi mi-a prins bine. Am rămas cu ceva şi din acea perioadă. 

Sunt foarte multe lucruri care nu se văd sau în cazul meu poate că s-au aflat, dar în cazul altor fotbalişti, chiar foşti colegi nu s-au aflat. Am avut colegi chiar din acea generaţie de la Steaua care au avut probleme cu inima la un momentdat, dar nu au apărut în presă. Sportul de performanţă nu e sănătos. Dar dacă ar fi să o iau de la început, aş face-o fără nicio ezitare. Satisfacţiile depăşesc sacrificiile. 

Când m-am accidentat, şi am avut accidentări grave au fost pe un fond în care nu aveam continuitate, nu eram bine pregătit fizic. Cel puţin în ultimii trei ani nu am prins niciun cantonament. Încerc să nu mai îmi propun foarte multe pentru că de când m-am reîntors în România am avut atâtea visuri şi s-au spulberat rând pe rând. Mi-am setat doar obiective pe termen scurt. Îmi doresc să termin tot cantonamentul fără nicio problemă",  a declarat Gardoş.  

Afla mai multe despre: florin gardospicior florin gardoscum arata piciorul lui florin gardosflorin gardos accidentariflorin gardos u craiovauniversitatea craiova 

viewscnt
Articole similare