Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Horror! Roofe, eliminat după ce i-a pus talpa pe faţă portarului advers. FOTO | Şocant! Cum arată acum portarul Slaviei

VIDEO | Horror! Roofe, eliminat după ce i-a pus talpa pe faţă portarului advers. FOTO | Şocant! Cum arată acum portarul Slaviei

UEFA Europa League

Comentarii

Optimea de finală dintre Rangers şi Slavia Praga a început de la scorul de 1-1. În a doua repriză a meciului, situaţia s-a complicat pentru echipa lui Steven Gerrard.

VIDEO | Românii, în optimile de finală ale Europa League

UPDATE 19.03, 9:39 - FOTO. Aşa arăta portarul Slaviei, Kolar, după ce a primit îngrijiri de la medici ca urmare a intrării lui Roofe.


Slavia Praga a început perfect meciul din Scoţia, în care Ianis Hagi a fost rezervă, iar Nicolae Stanciu a început titular. Olayinka a deschis scorul în minutul 14, iar presiunea s-a mutat pe campioana Scoţiei. 

Rangers nu a convins în prima repriză, iar calculele lui Steven Gerrard au fost date peste cap în a doua. În minutul 61, Roofe a avut o intervenţie înfiorătoare asupra portarului Kolar. 

La şapte minute de la intrarea pe teren, Roofe a urmărit o minge în careul advers, care a fost prinsă de portarul Slaviei. Doar că jucătorul lui Rangers s-a dus cu talpa direct pe faţa lui Kolar, care a fost umplut de sânge. 

Portarul Slaviei a primit îngrijiri medicale preţ de câteva minute şi nu a mai putut continua, din cauza comoţiei. Vagner a fost introdus în locul său, iar Roofe a fost eliminat. 

Afla mai multe despre: roofekolarslavia pragarangerseuropa leagueianis haginicolae stanciu 

viewscnt
Articole similare