Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Houston Rockets, victorie de senzaţie în faţa campioanei Golden State. Rezumatele serii din NBA

VIDEO | Houston Rockets, victorie de senzaţie în faţa campioanei Golden State. Rezumatele serii din NBA

NBA

Comentarii

Cel mai spectaculos baschet de pe planetă a programat trei partide în noaptea de joi spre vineri. Rezumatele tuturor meciurilor le puteţi vedea pe telekomsport.ro

  • Houston Rockets - Golden State Warriors 107-86
  • Denver Nuggets - Atlanta Hawks 138-93
  • LA Clippers - San Antonio Spurs 116-111

Meciul serii s-a jucat în Toyota Center, din Houston, unde campioana Golden State Warriors a suferit a patra înfrângere a sezonului. James Harden a fost eroul lui Rockets în victoria cu 117-86 în faţa echipe de supervedere din California. Harden a pus 27 de puncte pe tabelă pentru echipa sa, iar James Ennis a adăugat şi el 19 puncte pentru Houston. De cealaltă parte, cel mai bun marcator a fost Kevin Durant. Superstarul lui Warriors nu s-a ridicat însă la nivelul prestaţiilor sale obişnuite şi a încheiat seara cu numai 20 de puncte.

În urma victoriei, doar a şaptea din acest sezon, Houston Rockets a urcat pe locul 7 în Conferinţa de Vest. Golden State rămâne lider, cu 12 victorii şi 4 înfrângeri în dreptul său în acest sezon.

Într-un alt meci, Denver Nuggets a făcut instrucţie pe teren propriu cu Atlanta Hawks, scor 138 - 93. Seara perfectă a gazdelor a fost completată de Los Angeles Clippers, care s-a impus cu 116-111 în faţa lui San Antonio Spurs.

Afla mai multe despre: nbarezumatevideohouston rocketsgolden state warriors 

viewscnt
Articole similare