Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO I 500 de oameni au fost prezenţi pe stadionul din Craiova pentru a-i aduce un ultim omagiu lui Nicolae Tilihoi

VIDEO I 500 de oameni au fost prezenţi pe stadionul din Craiova pentru a-i aduce un ultim omagiu lui Nicolae Tilihoi
Comentarii

Mai mulţi jucători au venit şi astăzi la sicriul cu trupul lui Nicolae Tilihoi. Pe sicriu a fost pus un tricoul al naţionalei, cu numărul 3 şi numele fundaşului decedat duminică, la 61 de ani.

Printre foştii jucători care au venit la stadion se numără Nae Ungureanu, Sorin Cârţu, Pavel Badea, Ilie Balaci, Gabi Boldici, Rodion Cămătaru, Aurică Beldeanu, Nicolae Negrilă, Gică Popescu, Costică Donose, Gică Craioveanu şi Silvian Cristescu.

 Fostul component al Craiovei Maxima, Nicolae Tilihoi, a murit duminică dimineaţă, la 61 de ani, după ce în ultimii trei ani s-a luptat cu o boală incurabilă. Nicolae Tilihoi a câştigat două trofee de campion şi patru cupe ale României. În Divizia A a evoluat în 294 de partide, marcând de şapte ori. Are 36 de apariţii în cupele europene şi 10 în tricoul naţionalei.

Originar din Brăila, Nae Tilihoi a fost descoperit de Corneliu Andrei Stroe la un trial în Bucureşti şi adus la Ştiinţa. El a evoluat în perioada 1976-1987, mai bine de un deceniu în care a făcut pereche cu Costică Ştefănescu în centrul liniei de apărare. A cucerit două trofee de campion şi patru Cupe ale României. În divizia A a evoluat în 294 de partide, marcând de 7 ori. Are 36 de apariţii în cupele europene şi 10 în tricoul naţionalei.

Nicolae Tilihoi s-a născut la Braila pe 9 decembrie 1956. "Mulţi oameni mă felicită pe 9 august, aşa cum este trecută ziua mea de naştere, dar este o eroare. Sunt născut pe 9 decembrie. Oricum, le mulţumesc tuturor celor care mă sună şi mă felicită, fie august sau decembrie”, spunea Tilihoi în urmă cu mulţi ani, a notat CS Universitatea Craiova.

"Ziua cea mai tristă. Fostul mare fotbalist al Universităţii Craiova, Nicolae Tilihoi s-a stins din viaţă în această dimineaţă la vârsta de 61 de ani. Odihneşte-te în pace, Nicolae Tilihoi!", a scris CS Universitatea Craiova pe reţelele de socializare.

Afla mai multe despre: nicolae tilihoidecesinmormantarecraiova 

viewscnt
Articole similare