Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | I-a fost anulată suspendarea pentru dopaj, iar acum e dezlănţuit înainte Mondial. Două goluri pentru Paolo Guerrero

VIDEO | I-a fost anulată suspendarea pentru dopaj, iar acum e dezlănţuit înainte Mondial. Două goluri pentru Paolo Guerrero
Comentarii

Căpitanului naţionalei statului Peru, Paolo Guerrero, a marcat, duminică, două goluri, în amicalul câştigat de reprezentativa sud-americană, la St. Gallen, împotriva formaţiei Arabiei Saudite, cu scorul de 3-0 (2-0).

La primul meci jucat după ridicarea suspendării pentru dopaj, Guerrero a marcat în minutele 41 şi 64, după ce Carillo a dechis scorul, în minutul 20.

Tribunalul Federal Elveţian a suspendat, joi, sancţiunea în cazul lui Paolo Guerrero (34 de ani), astfel că jucătorul echipei Flamengo va putea evolua la Cupa Mondială. Decizia de suspendare provizorie a sancţiunii este valabilă până când cazul va fi analizat.

Agenţia Mondială Antidoping (WADA) a cerut, la 19 februarie, o suspendare pentru cel puţin un an împotriva lui Guerrero, depistat pozitiv cu un metabolit de cocaină, o substanţă interzisă, după un meci contra Argentinei, la 5 octombrie 2017.

Iniţial, Guerrero a fost suspendat un an, apoi sancţiunea a fost redusă la şase luni. Jucătorul a dorit anularea totală a sancţiunii, astfel că s-a adresat TAS, care a decis însă, la 14 mai, ca suspendarea lui să fie mărită la 14 luni.

Peru va participa la Cupa Mondială, unde va fi în Grupa C, cu Franţa, Australia şi Danemarca.

Afla mai multe despre: paolo guerreroarabia sauditaperucupa mondiala 

viewscnt
Articole similare