Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | I-am găsit pe înaintaşii lui Ianis! Trei fotbalişti au bătut penalty cu ambele picioare în carieră

VIDEO | I-am găsit pe înaintaşii lui Ianis! Trei fotbalişti au bătut penalty cu ambele picioare în carieră

Fotbal intern

Comentarii

Ianis Hagi a reuşit o performanţă unică în fotbalul mondial: a transformat două penalty-uri, unul cu stângul şi altul cu dreptul, în meciul de Cupă cu Poli Iaşi

"Chiar sunt curios dacă mai există vreun jucător care să fi reuşit aşa ceva", spunea Ianis Hagi la finalul partidei. Ei, bine, în fotbalul la nivel înalt nu mai există nici un fotbalist care să fi marcat în acelaşi meci din două penalty-uri executate cu ambele picioare.

Există însă alţi jucători care au bătut cu amândouă picioarele. Cel mai celebru este neamţul Andreas Brehme, pentru că a înscris în momente extrem de tensionate. Astfel, în sferturile de finală ale mondialului din 1986 bătea cu stângul şi marca. Patru ani mai târziu, fundaşul stânga al Germaniei bătea cu celălalt picior într-un meci şi mai important - finala Cupei Mondiale. Marca singurul gol al partidei şi devenea campion mondial.

Şi în Premier League există doi fotbalişti care au marcat cu ambele picioare de la punctul cu var, dar în meciuri diferite. Obafemi Martins pentru Newcastle şi Bobby Zamora pentru West Ham şi Fulham.

Afla mai multe despre: ianis penaltybremeobafemi martins,  

viewscnt
Articole similare