Experiențe împreună.
You are here:

VIDEO | Ianis, din ce în ce mai greu de ţinut! Gică Hagi: "Au început să curgă ofertele"

VIDEO | Ianis, din ce în ce mai greu de ţinut! Gică Hagi: "Au început să curgă ofertele"
Comentarii

Ianis Hagi ar putea să o părăsească pe Viitorul la doar un an de la revenirea în Liga I. Gică Hagi a confirmat că liderul echipei sale este tot mai curtat.

Ianis Hagi este pregătit pentru a doua experienţă externă a carierei. Hagi senior ar putea să îşi trimită din nou fiul în străinătate după ce căpitanul Viitorului a fost pentru un an şi jumătate în curtea Fiorentinei.  

"Are capacitatea asta de a fi un lider, am construit un jucător care pentru noi înseamnă foarte mult, un jucător cu personalitate, fizic arată bine, e puternic. Ne concentrăm la cele patru meciuri, după aceea vom vedea. Când se face bine, poate să vină binele. În momentul de faţă nu, chiar dacă e dorit, au început să vină ofertele, din mai multe locuri. Vom analiza după ce vom juca ultimul meci. E în formă, ne ajută foarte mult" a spus Gică Hagi despre juniorul familiei. 

viewscnt
Articole similare
Ești client de servicii mobile sau fixe la Telekom? Activează factura electronică pentru a o primi prin email. Astfel te protejezi pe tine, pe cei dragi și pe cei care-ți aduc factura! Află mai multe