Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Ianis Hagi a aflat în direct la TV că Răzvan Marin s-a transferat la Ajax: "Eu ştiu că încă nu s-a făcut"

VIDEO | Ianis Hagi a aflat în direct la TV că Răzvan Marin s-a transferat la Ajax: "Eu ştiu că încă nu s-a făcut"

Fotbal intern

Comentarii

Ianis Hagi a mărturisit, la finalul meciului dintre Universitatea Craiova şi Viitorul, scor 1-2, că nu ştia că Ajax Amsterdam a oficializat transferul fostului său coechipier, Răzvan Marin.

"Ştiu că încă nu s-a făcut, că nu s-a scris nimic oficial. (n.r. - este informat că transferul s-a oficializat) Foarte bine! Mă bucur pentru el. Îl felicit. Chiar asta vorbeam şi la lot, că stau cu el în cameră. Este un exemplu pentru fotbaliştii din România. Jucător serios care s-a dus acolo şi s-a bătut cu fiecare de la egal la egal, şi-a câştigat locul în echipa, jucător constant, unul dintre liderii de la Standard Liege. Ce îmi doresc cel mai mult la el este să ia campionatul şi va pleca liniştit la Ajax. Eu cu Răzvan sunt prieten foarte bun. Mă bucur foarte mult, pentru că merită", a spus Ianis Hagi, la Telekom Sport.

Transferul prins de fostul său coleg îl face pe Ianis Hagi să se gândească şi el la plecarea de la Viitorul: "Orice jucător îşi doreşte să facă următorul pas. Pentru asta muncesc, să îmi ajut echipa, să scoatem rezultate bune şi după aceea să ajung şi eu la un nivel mult mai bun. Asta mi-am dorit de mic, la asta am visat, să ajung la cel mai înalt nivel".

Cât despre victoria obţinută de Viitorul în faţa Universităţii Craiova, scor 2-1, în prima manşă a semifinalelor Cupei României, Ianis a spus: "În această seară oricine putea să câştige, suntem fericiţi că am putut să marcăm pe final. Şi ei au avut ocaziile lor, şi noi. Telespectatorii s-au bucurat de un fotbal frumos, ofensiv. Este doar un pas, mai avem al doilea pas la Constanţa, să profităm de avantajul creat în această seară şi să ne calificăm.

Încercăm să profităm la maximum. Nu avem nimic de pierdut, este prima dată când ajungem aici. Şi în campionat încercăm să ne îndeplinim obiectivul, locul 3".

Răzvan Marin, transfer la Ajax Amsterdam

Clubul Ajax Amsterdam a anunţat, joi, pe site-ul oficial, transferul mijlocaşului Răzvan Marin (22 de ani) de la Standard Liege. Internaţionalul român a semnat pe cinci ani cu gruparea olandeză.

"Lăncierii" plătesc 12,5 milioane de euro pentru transferul românului, cu 500.000 de euro mai mult decât s-a vehiculat. Din suma totală, un procent de 20 la sută va merge la Viitorul, clubul care l-a format pe Răzvan Marin şi apoi l-a vândut la Standard Liege, în ianuarie 2017, pentru 2,4 milioane de euro.

"Ajax a ajuns la un acord cu Răzvan Marin şi Standard Liege pentru transferul românului la Amsterdam. Mijlocaşul ofensiv de picior drept a semnat un contract valabil cinci ani, începând cu 1 iulie 2019. Ajax plăteşte 12,5 milioane de euro pentru transferul internaţionalului român", se precizează în comunicat.

Afla mai multe despre: ianis 

viewscnt
Articole similare