Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Ianis Hagi a debutat pentru Alaves! Cum au reacţionat suporterii când a intrat pe teren fiul „Regelui”

VIDEO | Ianis Hagi a debutat pentru Alaves! Cum au reacţionat suporterii când a intrat pe teren fiul „Regelui”

Stranieri

Comentarii

Ianis Hagi a fost împrumutat în această vară de Rangers la Alaves, în prima ligă din Spania.

VIDEO | Ianis Hagi a debutat pentru Alaves! Victorie pentru echipa fiului „Regelui”

Deşi a început meciul dintre Alaves şi Valencia pe banca de rezerve, Ianis Hagi a fost introdus în teren în minutul 87. Mijlocaşul român l-a înlocuit pe Guridi şi a fost aplaudat de întregul stadion.

Alaves a reuşit şi să câştige meciul împotriva „liliecilor”, scor 1-0, după autogolul lui Ozkacar din minutul 6. Pentru Ianis Hagi a fost primul meci în La Liga, într-un sezon în care a fost doar împrumutat de Rangers. Ba mai mult, spaniolii de la Alaves nu au opţiunea de a-l cumpăra definitiv pe internaţionalul român, astfel că el se va întoarce la Rangers la finele sezonului.

Gică Popescu laudă transferul lui Ianis Hagi la Alaves: „E o competiţie care se pretează foarte bine pe stilul de joc al românilor!”

Gică Popescu, preşedintele Farului, laudă transferul lui Ianis în Spania şi este sigur că mutarea va fi una reuşită. Ba mai mult, fostul mare fotbalist e de părere că prima liga spaniolă reprezintă campionatul perfect pentru fotbaliştii români, pe care Gică Popescu îi consideră tehnici.

„Este o competiţie, La Liga, care se pretează foarte bine pe stilului lui de joc, al fotbaliştilor români. E o competiţie unde majoritatea echipelor vor să aibă mingea, e un stil de joc care i se potriveşte foarte bine lui Ianis. 

Eu sunt sigur că în perioada cea mai scurtă va reveni la forma pe care o avea înainte de accidentare, este un jucător cu potenţial şi un talent extraordinar”, a spus Gică Popescu, potrivit sport.ro.

Afla mai multe despre: ianis hagialavesdebut 

viewscnt
Articole similare