Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Ianis Hagi a dezvăluit motivul pentru care a mers la Barcelona, însoţit de tatăl său şi de George Ogăraru

VIDEO | Ianis Hagi a dezvăluit motivul pentru care a mers la Barcelona, însoţit de tatăl său şi de George Ogăraru

Fotbal intern

Comentarii

Mijlocaşul ofensiv al Viitorului, Ianis Hagi, a confirmat, duminică seară, la finalul meciului cu FCSB, că a mers la Barcelona, la începutul săptămânii, dar a susţinut că vizita sa în Spania nu a avut nimic de-a face cu vreun transfer.

"Am fost, am vizitat. Ei au avut treaba lor, eu am avut treaba mea. Am şi verişoara în Barcelona, a fost o plimbare. Am avut două zile libere de la club şi am profitat. Despre transfer să îi întrebaţi pe cei din club, pe patronul echipei", a spus Ianis Hagi, la Telekom Sport.

Cât despre meciul dintre Viitorul şi FCSB, scor 1-1, Ianis Hagi a spus: "Spre finalul meciului cred că orice echipă putea să câştige. Şi ei au avut ocaziile lor şi noi am avut ocaziile noastre, păcat că nu am fost noi mai lucizi şi nu am putut să profităm, scăpam trei contra doi, patru contra trei pe contraatac.

Ne bucurăm că producem fotbal mereu, în fiecare săptămână sau la fiecare trei zile când jucăm, lumea are la ce să se uite. Mă bucur că îmi ajut echipa. Sunt şi puţin dezamăgit, pe sfârşit puteam să marcăm un gol cel puţin.

Un rezultat neutru, bun pentru CFR, bun pentru Craiova. Mai sunt patru etape, se poate întâmpla orice. În continuare luptăm pentru obiectivele pe care le avem şi suntem pregătiţi pentru următoarele meciuri".

Formaţia FCSB a remizat, duminică, în deplasare, scor 1-1, cu echipa FC Viitorul, într-un meci din etapa a şasea a play-off-ului Ligii I, rezultat în urma căruia diferenţa în clasament a bucureştenilor faţă de liderul CFR Cluj este de cinci puncte.

Au marcat Ianis Hagi ’80 pentru FC Viitorul şi Gnohere ’68 pentru oaspeţi, într-un moment în care FCSB era în inferioritate numerică.

Afla mai multe despre: ianis 

viewscnt
Articole similare