Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Ianis Hagi a explicat căderea Viitorului din repriza a doua a meciului cu CFR Cluj: "Acesta a fost defectul nostru"

VIDEO | Ianis Hagi a explicat căderea Viitorului din repriza a doua a meciului cu CFR Cluj: "Acesta a fost defectul nostru"

Fotbal intern

Comentarii

Căpitanul Viitorului, Ianis Hagi, pune căderea echipei sale din repriza a doua a meciului cu CFR Cluj, pe seama tinereţii şi a faptului că el şi coechipierii săi nu au respectat ce le-a cerut Gheorghe Hagi.

"Am respectat ce ni s-a transmis de pe margine, a doua repriză nu am respectat ce ni s-a spus la pauză. Acesta a fost defectul nostru, a doua repriză, pentru că în prima repriză am stat foarte bine în teren şi am şi marcat. Apoi au venit acele două goluri unul după altul şi chiar dacă am încercat să revenim, nu s-a putut. 

Poate tinereţea îşi spune cuvântul, dar nu cred că e un moment bun să îţi găseşti scuze", a declarat Ianis Hagi, la microfonul Telekom Sport.

CFR Cluj a învins, luni, pe teren propriu, cu scorul de 3-1 (0-1), echipa FC Viitorul, în ultimul meci al etapei a VII-a a play-off-ului Ligii I. Oaspeţii au condus cu scorul de 1-0 la pauză, după golul marcat de Rivaldinho '14.

În repriza a doua gazdele au marcat de trei ori, prin Camora '57, Culio '67 (p) şi Vinicius '74, şi în urma victoriei îşi menţin avantajul de cinci puncte faţă de FCSB, cu trei etape înaintea finalului play-off-ului.

Afla mai multe despre: ianis 

viewscnt
Articole similare